Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ Τ.ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ!



Aνάστατοι όσο και εξοργισμένοι οι Έλληνες Ορθόδοξοι στην πόλη της Ξάνθης, με όσα βλέπουν να εξελίσσονται "μέσα στο ίδιο τους το σπίτι", απο τους βρωμερούς 'πρακτορίσκους' της Αγκύρας, που ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, MEΣΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!
Είναι απίστευτο! Με πρωτοφανέs μίσοs και βαρβαρότητα «επιτέθηκαν» οι γνωστοί - άγνωστοι , ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, σε ένα μικροσκοπικό εκκλησάκι, που Ξανθιώτεs κατασκεύασαν και έστησαν στην ορεινή περιοxή , στο δρόμο προs τα Πομακοxώρια , στην Ιερά Μονή τηs Παναγίαs Καλαμούs σ Ξάνθης και ήτανε αφιερωμένο στην μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης! ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ! Κάτοικοι που συνήθιzαν να προσκυνούν το εικόνισμα των Αγίων και να ανάβουν το καντηλάκι που υπήρxε μέσα στο εκκλησάκι, βρέθηκαν προ εκπλήξεωs, οταν αντίκρυσαν στα μάτια τουs την Μογγολοτουρκική βαρβαρότητα !!!

Έχει καταντήσει ανούσιο, αλλά... θα υπάρξουν Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ αστυνομικές αρχές, που θα αποφασίσουν να προστατέψουν τους γηγενείς Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς, απο τα κατασκότεινα σχέδια του τουρκικού προξενείου και των εγκαθέτων του; Πού δεν θα ...φοβούνται την "σκιά τους", μήν τυχόν τους κατηγορήσουν οι μειονοτικοί βουλευτές και άλλοι θλιβεροί παρατρεχάμενοι, ως τάχα "αντι-ισλαμικούς"; ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ, ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΗ Δ Ι Α Π Α Ν Τ Ο Σ, το τουρκικό προξενείο;;;



http://ethniki-eteria.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: