Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Κυβέρνηση γενίτσαρων: Θυσιάζεται το παρελθόν στο βωμό της ελληνοτουρκικής «φιλίας»

Κυβέρνηση γενίτσαρων: Θυσιάζεται το παρελθόν στο βωμό της ελληνοτουρκικής «φιλίας»
Το μεταπολιτευτικό Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει εδώ και τέσσερις δεκαετίες, δεν μπορεί επ' ουδενί να ονομαστεί Ελληνικό Κράτος. Δεν μπορεί να ονομαστεί «Ελληνικό» διότι κάθε του ενέργεια δε γίνεται προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Ελλήνων, αλλά εκείνα των ξένων τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών. Και δεν μπορεί να ονομαστεί «κράτος», διότι για να ονομαστεί έτσι, θα πρέπει να διαθέτει εθνική κυριαρχία. Όμως την εθνική του κυριαρχία, την έχει παραχωρήσει στα αφεντικά της διεθνούς τοκογλυφίας και στους Τούρκους.
Ενοχλήθηκε το τουρκικό υπουργείο των Εξωτερικών από τις εκδηλώσεις σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, με αφορμή τις εκδηλώσεις εθνικής μνήμης της βάρβαρης γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, από τις κεμαλικές δυνάμεις.Προς τούτο, διαμαρτυρήθηκε προς το ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών, στο οποίο προΐσταται ο νεοδημοκράτης Δημήτρης Αβραμόπουλος. Η απάντηση η οποία εδόθη από το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος προς το αντίστοιχο τουρκικό, δεν αφήνει καμία αμφιβολία περί της απολύτου υποταγής των Ελλήνων στα τουρκικά φιρμάνια.
«Η Ιστορία είναι αλήθειες και γεγονότα που ούτε ξεχνιούνται ούτε παραγράφονται. Ωστόσο, άλλο η Ιστορία και άλλο το παρελθόν, το οποίο δεν πρέπει να σκιάζει την αμοιβαία βούληση να δημιουργήσουμε ένα μέλλον συνεργασίας, φιλίας, σταθερότητας και αμοιβαίου σεβασμού για τους δύο λαούς», απάντησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, εκπροσωπώντας το Ελληνικό Έθνος. Αρκούν μερικές δεκαετίες μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, ώστε να καταστεί η Πατρίδα και ο Λαός μας, περίγελος του βάρβαρου ασιάτη. Η απάντηση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών θα μπορούσε να προκαλέσει ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια εάν αυτός μιλούσε εκ μέρους του κόμματος ή έστω μιας άθλιας και ενδοτικής τρικομματικής κυβέρνησης ανδρείκελων. Ο κύριος Κούτρας όμως, δυστυχώς για την τρισένδοξη ιστορία αυτής της Πατρίδος, μιλά εξ' ονόματος του Ελληνικού Έθνους. Και το μήνυμα το οποίο απέστειλε στους ασιάτες σφαγείς, των οποίων η ιστορία βρίθει ανήκουστης βαρβαρότητος και γενοκτονιών, υπήρξε μνημείο ραγιαδισμού.
«Άλλο η Ιστορία και άλλο το Παρελθόν», δηλώνει ο εκπρόσωπος του Αβραμόπουλου. Και τι είναι λοιπόν η Ιστορία, αν όχι το αιματοβαμμένο Παρελθόν ενός Λαού, ο οποίος θυσίασε μυριάδες τέκνα του προκειμένου να αποκτήσει την ελευθερία του; Τι είναι η Ιστορία, αν όχι οι Νίκες και οι ήττες που σημάδεψαν το διάβα του Λαού μας στο πέρασμα των αιώνων, όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία συγκρότησαν την εθνική συλλογική μας μνήμη; Τι είναι η Ιστορία αν όχι το αναγκαίο τροχιοδεικτικό για την πορεία του μέλλοντος; Για μας τους Έλληνες Εθνικιστές, Ιστορία είναι όλα τα ανωτέρω, τα οποία διαμόρφωσαν και την ελληνική σφραγίδα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Διαφέρει όμως η δική μας προσέγγιση από εκείνη του κυρίου Κούτρα, ο οποίος δεν έπραξε άλλο τι, παρά κοινοποίησε μεγαλοφώνως και με τον πλέον επίσημο τρόπο, το πώς ο πολιτικός του προϊστάμενος Δ. Αβραμόπουλος και μαζί η μεταπολιτευτική νομενκλατούρα αντιλαμβάνεται την Ελληνική Ιστορία.
Η Ιστορία δεν πρέπει να σκιάζει την αμοιβαία βούληση για τη δημιουργία ενός μέλλοντος συνεργασίας, φιλίας, σεβασμού και λοιπά τέτοια φαιδρά, λέγει το υπουργείο των Εξωτερικών. Κι απέναντι στο ραγιαδισμό της τρικομματικής κυβέρνησης, η οποία πλήττει θανάσιμα το Ελληνικό Έθνος, η Τουρκία συνεχίζει να εξοπλίζεται με ραγδαίους ρυθμούς, επειδή προφανώς ετοιμάζεται για επίθεση «φιλίας» προς την Ελλάδα. Η Τουρκία εγείρει αξιώσεις σε Θράκη και Δωδεκάνησα, διότι ακριβώς «σέβεται» το Διεθνές Δίκαιο και τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Η Τουρκία τέλος, απαιτεί το μοίρασμα του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου, διότι η περίφημη ελληνοτουρκική «συνεργασία», οφείλει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ασιατικής κουτοπονηριάς. Αυτά μας λέει η κυβέρνηση κι εμείς θα πρέπει να λησμονήσουμε τις τουρκικές κτηνωδίες τετρακοσίων ετών οθωμανικής κατοχής, τις γενοκτονίες του Ελληνισμού σε Πόντο και Μικρά Ασία, τα γεγονότα της Πόλης το 1955, την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο το 1974, να λησμονήσουμε τα Ίμια και τρεις νεκρούς Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, τον Ηλιάκη, να διαγράψουμε με απλά λόγια την ιστορική μας μνήμη.
Μη τρέφετε αυταπάτες: δε πρόκειται για μια κυβέρνηση και στο σύνολο για ένα Καθεστώς ανίκανων. Πρόκειται επί της ουσίας για ένα Καθεστώς με στόχο την εκρίζωση του Ελληνισμού από τον παγκόσμιο χάρτη.
Για τον Λαϊκό Σύνδεσμο, η εξωτερική πολιτική και η εθνική μας αξιοπρέπεια, δεν είναι απόρροια λογιστικών πράξεων, ούτε της λογιστικής νοοτροπίας των σημερινών κυβερνώντων, των σύγχρονων τελώνων του καπιταλιστικού συστήματος. Θέλουμε μια Πατρίδα ελεύθερη και ισχυρή κι ένα Κράτος Εθνικό, το οποίο θα αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων του Λαού μας, με κάθε τίμημα! Δίχως λοιπόν υπερβολή, η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία ελπίδα του Έθνους μας. Κι ο Λαός μας, αναγνωρίζοντας αυτή την πραγματικότητα, βροντοφωνάζει: ΛΑΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: