Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Σε ειδικό δικαστήριο η Λαγκάρντ - Αυτοί είναι οι συνομιλητές των προδοτικών κυβερνήσεων της Ελλάδος!!



Μετά τις επώνυμες καταγγελίες από μέλη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, σχετικά με σειρά μηχανορραφιών προκειμένου να διογκωθεί το ελληνικό δημόσιο χρέος, αίφνης μετά την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ το 2009, μετά τις κατηγορίες για συμμετοχή των Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου στα όσα σχετίζονται με την λίστα Λαγκάρντ, έρχεται μια ακόμη είδηση για να διαμορφώσει την γενική εικόνα εκείνων, οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σχεδίασαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν το έγκλημα εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Η Κριστίν Λαγκάρντ, πρώην υπουργός οικονομικών της Γαλλίας και νυν επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κατηγορείται από τη γαλλική Δικαιοσύνη για συνέργεια σε απιστία και κατάχρηση δημοσίου χρήματος το έτος 2008, όταν και κατείχε τη θέση της υπουργού οικονομικών.
Πιο συγκεκριμένα, η ειδική ανακριτική επιτροπή δικαστικής αρχής η οποία ελέγχει υπουργούς για παραβάσεις, κάλεσε την κυρία Λαγκάρντ στα πλαίσια έρευνας που διεξάγει για τη διαμάχη του επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί και της τράπεζας Credit Lyonnais. Η έρευνα σε βάρος της επικεφαλής του ΔΝΤ σχετίζεται με πιθανή συνέργειά της σε πλαστογραφία και υπεξαίρεση δημοσίων κεφαλαίων, αναφορικά με την επιλογή τη σαν καταφύγει σε ιδιωτική διαιτησία προκειμένου να επιλύσει τη διένεξη Ταπί και Credit Lyonnais για την εξαγορά της εταιρίας Adidas. Το ειδικό δικαστήριο έχει κρίνει αμφισβητήσιμη την απόφαση της Λαγκάρντ για προσφυγή σε ιδιωτική διαιτησία, ενώ την ελέγχει για την εμπλοκή της σε μια διαδικασία η οποία περιέχει μια σειρά από ύποπτες και παράτυπες ενέργειες. Η ίδια δήλωσε πως έπραξε ότι έπραξε, επιλέγοντας την συγκεκριμένη οδό, ώστε να αποτρέψει τη συνέχιση μιας μακροχρόνιας και δαπανηρής διαμάχης μεταξύ των δυο πλευρών.

Υπενθυμίζεται πως η Κριστίν Λαγκάρντ, είχε υιοθετήσει πλήρως τις δηλώσεις Τζέφρυ Παπανδρέου, πως διοικεί ένα διεφθαρμένο Λαό, φθάνοντας μέχρι του σημείου να υποστηρίξει με ταλμουδικό μίσος πως θα έδειχνε οίκτο για τα παιδιά της Νιγηρίας, όχι όμως και για εκείνα της Ελλάδος, τα οποία λιποθυμούσαν από την ασιτία! Αυτό είναι το στυγνό και απάνθρωπο πρόσωπο της παγκόσμιας εξουσίας των διεθνών κερδοσκόπων και των υποτακτικών τους, σε όλο τον κόσμο. Αυτοί είναι οι διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι συνομιλητές των ψοφοδεών «ελληνικών» κυβερνήσεων (Παπανδρέου-Παπαδήμου-Σαμαρά), οι οποίοι απαιτούν νέα δυσβάσταχτα μέτρα από το Λαό μας, κατηγορώντας τον μάλιστα με απύθμενο θράσος, ως λαό τεμπέληδων και απατεώνων. Κι επειδή οι κυβερνώντες την Πατρίδα μας είναι δειλοί και υποχείρια των ξένων, σκύβοντας το κεφάλι μπροστά σε κάθε Λαγκάρντ και Μέρκελ, την απάντηση σε αυτά τα πιόνια του διεθνούς σιωνισμού θα τη δώσει ο Ελληνικός Λαός, στηρίζοντας με ακόμη μεγαλύτερο φανατισμό το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: