Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΣΟΥΗΔΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Αυτή τη βδομάδα, διαλύονται οι μύθοι της… πολυπολιτισμικότητας στην Ευρώπη. Στη μεν Βρετανία, με τον δημόσιο αποκεφαλισμό του Βρετανού στρατιώτη (μέσα στη μέση του δρόμου!) από φανατικούς ισλαμιστές εξ’ Νιγηρίας, αλλά και στην Σουηδία, στην οποία συνεχίζονται οι νυχτερινές ταραχές στα προάστια της Στοκχόλμης –που αύριο κλείνουν μια βδομάδα- με πυρπολήσεις αυτοκινήτων και κτιρίων, με πρωταγωνιστές μουσουλμάνους μετανάστες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σουηδική αστυνομία έφτασε στα όριά της και ζήτησε ενισχύσεις από τον στρατό!

Και που συμβαίνουν όλα αυτά; Στη Βρετανία και στη Σουηδία, χώρες με οικονομία που δουλεύει ρολόι, με μικρά ποσοστά ανεργίας, με πρότυπη κοινωνική πολιτική και με διαδικασίες «ένταξης μεταναστών» καλύτερες από παντού.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι «ήρωες» των ταραχών είναι μουσουλμάνοι μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς. Κάτι που σημαίνει πως η αφομοίωσή τους δεν έγινε τελικά. Για τον απλούστατο λόγο ότι οι συγκεκριμένοι δε θέλουν να αφομοιωθούν και δε θα αφομοιωθούν εις τον αιώνα τον άπαντα!

Κι αφού οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώθηκαν εκεί, πως είναι δυνατόν να αφομοιωθούν εδώ, στην Ελλάδα της φτώχειας, της ανεργίας και των αυτοκτονιών; Γι’ αυτό και είναι διαρκώς επίκαιρη η θέση της Χρυσής Αυγής για άμεση απέλασή τους. Άλλη λύση δεν υπάρχει!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: