Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ».

Τελικά, έκανε την αναμενόμενη στροφή η ΝΔ του φον Αντωνάκη και για τον «φόβο των Ιουδαίων» (που υπερίσχυσε του φόβου για την αντίδραση των ψηφοφόρων της) έφερε τον… δικό της «αντιρατσιστικό» νόμο στη βουλή την Πέμπτη, λίγη ώρα μετά την κατάθεση του νόμου Ρουπακιώτη, από τα υπόλοιπα πολιτικά πτώματα της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ). Πρόκειται για πρόταση νόμου- προσθήκη τεσσάρων άρθρων στον «επαρκή» (όπως έλεγαν μέχρι χθες…) Ν. 927/1979, για την… επικαιροποίησή του.

Οι προσθήκες («τσόντες») της ΝΔ, προβλέπουν ποινικοποίηση της άρνησης ή της «υποβάθμισης» του ολοκαυτώματος (όταν λένε υποβάθμιση τι εννοούν; Προφανώς, αν κάποιος πει ότι δολοφονήθηκαν 5 εκατομμύρια κι όχι 6 – που είναι ο επίσημος αριθμός – τον «πιάνει» ο νόμος και πάει «μέσα»! Δηλαδή, στο σημείο αυτό είναι ακόμα χειρότερος από τον νόμο Ρουπακιώτη, που προέβλεπε μόνο την αμφισβήτηση κι όχι την «υποβάθμιση»!

Παράλληλα, υπάρχει και μια ακόμα κουτοπονηριά, για τη φίμωση των ελευθέρων φωνών στο διαδίκτυο: «ποινικοποιείται η ρατσιστική ή μισαλλόδοξη προπαγάνδα που διακινείται μέσω του Διαδικτύου», όπως αναφέρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Εν τω μεταξύ, η ψοφοδεξιά νουδούλα, ζητάει ψήφο του… δικού της «αντιρατσιστικού» από όλα τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου και βέβαια από τα ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ:
«Προσδοκούμε ότι όλα τα κόμματα – πλην βεβαίως της Χ.Α. – θα τις ψηφίσουν, αφού κανένας δεν μπορεί να έχει την οποιανδήποτε αναστολή για τις προσθήκες αυτές και την καταδίκη του ναζισμού».

Οι τίμιοι πατριώτες ψηφοφόροι που έχουν εναπομείνει στη ΝΔ, έχουν πλέον το λόγο!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: