Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο νέος ηγετίσκος του ΚΚΕ ...το καινουργιο ανεκδοτο του συστηματος!!



Η θρασυδειλία, η πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η ιδεολογική και πολιτική ανηθικότητα αποτελούν κυρίαρχα χαρακτηριστικά του ΚΚΕ (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος). Επειδή, λοιπόν, «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι», ο νέος ηγετίσκος του Σταλινικού απολιθώματος Δημήτρης Κουτσούμπας φρόντισε να δώσει το… καλό παράδειγμα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη ΝΕΤ, για μια ακόμα φορά, η «ξύλινη γλώσσα» πήγε σύννεφο καταφέρνοντας να φλυαρολογεί ασύστολα χωρίς να πει απολύτως τίποτα. Από την απύθμενη αναίδεια και ψευδολογία του δεν εξαιρέθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για την οποία είπε τα εξής: «Η Χρυσή Αυγή είναι τσιράκια του συστήματος, αποτελεί ναζιστικό και επικίνδυνο μόρφωμα, υπάρχει ανοχή σε αυτήν από το πολιτικό σύστημα και μπορεί να έχει ρόλο και στην αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος». Πρόσθεσε, επίσης, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «δεν απειλεί το καπιταλιστικό σύστημα» και κατέληξε λέγοντας ότι «επειδή υπάρχουν και ποινικές πράξεις πρέπει να αντιμετωπιστούν από τον υπάρχοντα νόμο, μπορεί να χρειαστεί και κάτι επιπλέον, αλλά αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο».
Ο ανεπάγγελτος Κουτσούμπας, ο μοσχαναθρεμμένος (εκ της Μόσχας και όχι εκ του Μοσχαριού…) μπολσεβίκος που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του, πέρα από την κομματική του ενασχόληση αποκαλεί τσιράκια του συστήματος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ποιος, ο εκπρόσωπος ενός κόμματος που λειτουργεί ως αριστερό αποθεματικό του καθεστώτος και το οποίο προστάτευε, πριν από λίγο καιρό, το κοινοβούλιο από τους διαδηλωτές. Ένα κόμμα-επιχείρηση που εκφράζει με τον πιο άγριο και σαδιστικό τρόπο την εκμετάλλευση προς τους εργαζομένους του. Ένα κόμμα, υποτίθεται, Μαρξιστικό-Λενινιστικό, το οποίο όμως αυτοεξεφτελίζεται όταν ακούει να το τοποθετούν στο λεγόμενο «συνταγματικό τόξο» δίχως την παραμικρή ένσταση. Είναι τόσο «τσιράκι του συστήματος» η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ώστε καθημερινά υβρίζεται από όλα τα ΜΜΕ. Ειδικά η κρατική τηλεόραση έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Τον Αρχηγό της «συστημικής» ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν τον έχει καλέσει ούτε μια φορά, προκειμένου να δώσει συνέντευξη. Τον «αντισυστημικό» Κουτσούμπα, με το «καλημέρα», του πήραν συνέντευξη… Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το ποιος είναι αντισυστημικός και ποιος όχι. Όσο για την ανοχή (!) από το πολιτικό σύστημα, ο χαραμοφάης Κουτσούμπας, πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένος. Τι ακριβώς εννοεί; Μήπως ότι δεν μας έχουν εκτελέσει ακόμη με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, όπως έκανε η πολυαγαπημένη του NKVD στο παρελθόν επί Σοβιετικής Ένωσης; Δυστυχώς, γι’ αυτόν, δεν ζούμε σε καθεστώς κομμουνιστικής δικτατορίας. Είναι τόσο ψεύτης, γελοίος και υποκριτής που ισχυρίζεται ότι το καπιταλιστικό σύστημα δεν κινδυνεύει από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και αυτό λέχθηκε τη στιγμή που ο ίδιος ο υπουργός των εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, και το State Department επιτίθεται σφοδρά στο Κίνημα μας.
Με ζωντανούς, υπαρκτούς, υπολογίσιμους, επικίνδυνους εχθρούς ασχολούνται στην «Μέκκα του Καπιταλισμού» και όχι με ψόφιους, ανύπαρκτους, ουτιδανούς, ακίνδυνους και ανυπόστατους μπολσεβίκους. Σε πέντε χρόνια από τώρα το ΚΚΕ συμπληρώνει εκατό χρόνια συνεχούς προδοτικής ζωής. Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ετών είναι πολύ πιθανό να επιταχύνουν την αποσύνθεση αυτού του ιδεολογικού και πολιτικού πτώματος σε τέτοιο βαθμό που να μη προλάβει «να τα εκατοστίσει»… Και η Ιστορία να καταγράψει το κομματόσκυλο του κομματικού σωλήνα Κουτσούμπα ως τον τελευταίο επικεφαλή ενός άθλιου, ανθελληνικού, αντιλαϊκού και αντεργατικού κόμματος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: