Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ισλαμική τρομοκρατία στην Ευρώπη: Πήγαν να αποκεφαλίσουν στρατιώτη και στο Παρίσι

Σοκ σε όλη την Ευρώπη προκάλεσε η δεύτερη άγρια επίθεση σε βάρος στρατιώτη αυτή τη φορά στο Παρίσι!

Ο δράστης προσπάθησε να μιμηθεί ακριβώς την επίθεση που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο με τον αποκεφαλισμό του Βρετανού στρατιώτη που και συγκλόνισε όλο τον κόσμο. Αμέσως αφού μαχαίρωσε στο λαιμό τον Γάλλο στρατιώτη, διέφυγε από το σημείο. Εκπρόσωπος της αστυνομικής ένωσης είπε πως πλάνα από την επιτήρηση έδειξαν πως ο επιτιθέμενος ήταν ψηλός, γενειοφόρος, γύρω στα 35, πιθανόν βορειοαφρικανικής καταγωγής και φορούσε πανωφόρι σε αραβικό στυλ.
Ο 23χρονος Γάλλος στρατιώτης που δέχτηκε την επίθεση στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού τουλάχιστον δεν έχασε τη ζωή του. Την ώρα που δέχτηκε την άγρια επίθεση με μαχαίρι, περιπολούσε σε μια περιοχή όπου βρίσκεται η έδρα πολλών επιχειρήσεων στα δυτικά του Παρισιού. Ο στρατιώτης μαχαιρώθηκε στο λαιμό από έναν άνδρα που εγκατέλειψε γρήγορα το σημείο της επίθεσης. Ο στρατιώτης περιπολούσε ένστολος, μαζί με άλλους δύο άνδρες, στο πλαίσιο του γαλλικού σχεδίου επαγρύπνησης κατά της τρομοκρατίας όταν κάποιος τον πλησίασε από πίσω γύρω στις 18:00 (τοπική ώρα) και τον μαχαίρωσε στο λαιμό με ένα μαχαίρι, έχει χάσει πολύ αίμα αλλά θα επιβιώσει και πως νοσηλεύεται σε κοντινό στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ισλαμιστές εγκληματίες διαπράττουν φρικτές δολοφονίες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η χώρα μας έχει ήδη πληρώσει βαρύτατο φόρο αίματος στους λαθρομετανάστες, με πιο πρόσφατες τις δολοφονίες των Μανώλη Καντάρη και Θανάση Λαζανά, που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Αφήστε κ. Δένδια τις συνεντεύξεις για το πώς θα αντιμετωπίσετε την Χρυσή Αυγή, και μαζέψτε τάχιστα τους υποψήφιους δολοφόνους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: