Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Συνεργασία: Ελληνοτουρκική φιλία ισούται με εθνοπροδοσία...



Πριν αναλύσουμε το θέμα μία παράκληση προς τους αναγνώστες. Θυμηθείτε αυτούς τους Έλληνες πολιτικούς που έθεσαν διλήμματα όπως «βούτυρο ή κανόνια» ή «τα σύνορα που τα διασχίζουν εμπορεύματα δεν τα διασχίζουν στρατοί» ή τους «κουμπάρους» ή αυτούς που χόρευαν εξευτελιστικά ζεϊμπέκικα ενώπιον Τούρκων υπουργών.

Κάθε μέρα που περνά οι Τούρκοι βεβαιώνουν με πράξεις και με λόγια πως δεν έχουν καμία διάθεση για συνύπαρξη με εμάς τους Έλληνες. Αυτό δεν έχει αλλάξει ούτε κατ’ ελάχιστο εδώ και έναν αιώνα. Το τελευταίο δε διάστημα δείχνουν μετ’ επιτάσεως ότι θέλουν να διαβρώσουν και τον εθνικό κορμό της χώρας. Σ’ αυτό προστίθενται και οι καθημερινές πλέον παραβιάσεις του Ε.Ε.Χ. (Εθνικού Εναέριου Χώρου) και των Ε.Χ.Υ. (Εθνικών Χωρικών Υδάτων). Η μνημονιακή συγκυβέρνηση, που το μόνο μέλημα της είναι η προώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων (New World Order), δεν θέλει να κατανοήσει ποιο είναι το γεωπολιτικό διακύβευμα στην περιοχή μας η δε Αριστερά λόγω της αρρωστημένης προσκόλλησής της σε παρωχημένα και αδιέξοδα ιδεολογήματα αδυνατεί να κατανοήσει ακόμη και την λέξη γεωπολιτική. Εξ άλλου για αυτούς που με αποφάσεις Ολομελειών τους έχουν παραδώσει την Μακεδονία σε βόρειους γείτονες περιττεύουν τα σχόλια, αυτοί ανήκουν στα πτυελοδοχεία της ιστορίας.
Η Τουρκία δεν σκοπεύει να αναθεωρήσει την πολιτική που εφαρμόζει εδώ και έναν αιώνα έναντι της Ελλάδας. Εξ άλλου γιατί να το πράξει αφού απέναντι της έχει μειοδότες και προσκυνημένους Έλληνες πολιτικούς που σε κάθε ευκαιρία δηλώνουν τον ραγιαδισμό τους. Θεωρεί δε την υπάρχουσα οικονομική κρίση της χώρας μας ευκαιρία για να κεφαλαιοποιήσει και άλλα οφέλη. Προς τον σκοπό αυτό κλιμακώνει τις πιέσεις της σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο. Η συμπεριφορά της όπως πάντα είναι ανέντιμη, αλλά εντελώς χαρακτηριστική για την ιστορία της, μια ιστορία που το μόνο που έχει να επιδείξει είναι γενοκτονίες, διώξεις, προκλήσεις και υπονομεύσεις. Γενοκτονία Ποντίων, Γενοκτονία Αρμενίων, Γενοκτονία Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, Γενοκτονία Συροχαλδαίων, Γενοκτονία Κούρδων, Εξορίες και Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Κωνσταντινουπολιτών (βαρλίκι), Σεπτεμβριανά Κωνσταντινούπολης, Απελάσεις Ελλήνων από την Πόλη, Εισβολή και Κατοχή της Κύπρου, Ίμια.
Την Τουρκία λοιπόν μετά από όλα αυτά τα γεγονότα του τελευταίου αιώνα θα έπρεπε να την γνωρίζουμε. Υπάρχουν όμως Έλληνες πολιτικοί που ακόμη πιστεύουν στην ελληνοτουρκική φιλία, φιλία η οποία έχει μία και μόνη επιδίωξη: την λήθη. Επιδιώκουν οι εθνοπροδότες την λήθη ώστε να υποβοηθηθούν οι γεωπολιτικοί σχεδιασμοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην περιοχή μας. Σχεδιασμοί που περιλαμβάνουν την πλήρη υποταγή της Ελλάδας στον τοποτηρητή που όρισαν για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο οι Αμερικανοσιωνιστές, την Τουρκία.
Όσοι λοιπόν προωθούν την ελληνοτουρκική φιλία υπονομεύουν την Ασφάλεια του Έθνους μας. Ο γράφων ως πολύ μικρό παιδί είναι επιζών των Σεπτεμβριανών. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ. Η Χρυσή Αυγή δεν θα το επιτρέψει να ξεχάσουμε ποτέ. Η Χρυσή Αυγή δίνει την μάχη για να αφυπνιστεί η μνήμη της καταγωγής μας. Η Χρυσή Αυγή δίνει την μάχη για να αφυπνιστεί η αναισθητοποιημένη συνείδηση του Λαού μας.

Γ.Λ.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: