Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !! Επίδομα καφέ για τα στελέχη της ΕΡΤ!!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό, καθώς οι διευθυντές και οι αναπληρωτές διευθυντές της ΕΡΤ, τον τελευταίο χρόνο λαμβάνουν κάθε μήνα ένα επίδομα 300 ευρώ για τους καφέδες που θα κεράσουν στους επισκέπτες τους στο Ραδιομέγαρο.
Την ώρα δηλαδή που χιλιάδες Ελλήνων δεν έχουν τα βασικά είδη διατροφής, κάποιοι άλλοι θεωρούν πως τα 300 ευρώ που είναι λεφτά του ελληνικού λαού, μπορούν να ξοδεύονται έτσι άσκοπα. Λίγη ντροπή πάντως δεν βλάπτει κύριοι της ΕΡΤ.
Το επίδομα αυτό που αντιστοιχεί σε 3 βδομάδες εργασίας στους κανονικούς εργαζόμενους, σύμφωνα με τα νέα πραγματικά μισθολόγια, επανήλθε το τελευταίο έτος μαζί με το «στρατό» των συμβούλων, των διευθυντών και των αναπληρωτών τους, που έφεραν στην ΕΡΤ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.
Το λαμβάνουν άπαντες ακόμη και αυτοί οι διευθυντές και οι αναπληρωτές που έχουν ελάχιστη παρουσία στο Ραδιομέγαρο. Η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει ζητήσει την κατάργηση του, αλλά τα στελέχη ανθίστανται σθεναρώς και το θέμα έχει πάει στο Γκίκα Μάναλη. Στο γραφείο του έχουν συσσωρευθεί αιτήματα για την τοποθέτηση και άλλων αναπληρωτών διευθυντών, σε μια εταιρεία που δεν έχει προσωπικό στις βασικές υπηρεσίες όπως αυτή του οικονομικού ελέγχου-λογιστηρίου και λειτουργεί χωρίς δημοσιογράφους, μετά το κόψιμο των συμβασιούχων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: