Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


BOLSEVIK

Έγραψε προσφάτως η «Καθημερινή»:

«Θα καταπλήξουμε δυσάρεστα το παγκόσμιο κοινό στις επικείμενες ευρωεκλογές». Η φράση ανήκει σε στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και, όχι, δεν αφορά την εκλογική προοπτική της Νέας Δημοκρατίας.

Αντιθέτως, αποτελεί παραδοχή της αυξανόμενης επιρροής της Χρυσής Αυγής σε μεγάλα στρώματα του πληθυσμού αλλά και σε συγκεκριμένο «κοινό» όπως οι ένστολοι και το εκκλησιαστικό ακροατήριο».
Ε, δεν πέρασαν λίγες ημέρες και βγήκαν στο σεργιάνι κάποιοι άθεοι μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ (που για τις ανάγκες της προπαγάνδας παριστάνουν τους… καλούς χριστιανούς) και άρχισαν τις πιέσεις προς την Εκκλησία να καταδικάσει την Χρυσή Αυγή! Πρόκειται για τους ίδιους «προοδευτικούς» τύπους που μόλις άνοιγε το στόμα του ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, να μιλήσει για οποιοδήποτε ζήτημα όχι αυστηρά εκκλησιαστικό, του έσερναν τα εξ’ αμάξης!
Έτσι, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσαν συνέντευξη με θέμα «Η Εκκλησία της Ελλάδας, η Χρυσή Αυγή, ο εθνικισμός και το κράτος», οι Σταύρος Ζουμπουλάκης (γνωστός κομμουνιστής από την εποχή του ΚΚΕ εσωτερικού) και Ανδρέας Καρίτζης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και διδάκτωρ Φιλοσοφίας (παρεμπιπτόντως και… σκουλαρικοφόρος).
Ας δούμε τον… πρόλογο των όψιμων χριστιανών (!!!) του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο επιτίθενται σε Ιεράρχες και κυρίως στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στον οποίο καταλογίζουν ότι είναι… κατώτερος των περιστάσεων γιατί δεν καταδικάζει την Χρυσή Αυγή ρητά, κατηγορηματικά και… επί καθημερινής βάσεως, ενώ ομολογούν τις προθέσεις τους, λέγοντας πως «το θέμα είναι πολύ σοβαρό και επείγον στην αντιμετώπισή του» :
«Οι στενές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ της Χρυσής Αυγής και ευδιάκριτης μερίδας της εκκλησιαστικής ιεραρχίας είναι πολύ γνωστές… Η δήλωση του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου ότι «η Εκκλησία δεν έχει ανάγκη από προστάτες και σωτήρες» (εννοώντας τη Χρυσή Αυγή) βρίσκεται κάτω των περιστάσεων, που απαιτούν πολύ πιο κατηγορηματική καταγγελία της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας. Και, ακόμα, μια συνεχή πάλη ενάντια στη γοητεία που φαίνεται να εξασκεί, σ’ ένα τμήμα του εκκλησιαστικού ποιμνίου, η ναζιστική αυτή οργάνωση. Επειδή ακριβώς το θέμα είναι πολύ σοβαρό (και επείγον στην αντιμετώπισή του), συζητάμε με δυο ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το θέμα…».
(ΥΓ): Στο τέλος, οι όψιμοι χριστιανοί (!!!) του ΣΥΡΙΖΑ, για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία περί του ρόλου που παίζουν, ζήτησαν διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, να πληρώνονται οι ιερείς από όσους ενορίτες τους έχουν την… ευχαρίστηση, να κατασχεθεί η εναπομείνασα περιουσία της Εκκλησίας από το κράτος (για να την φάνε οι επιτήδειοι…) κ.α. Το μόνο που δε ζήτησαν οι… χριστιανοί από την Εκκλησία είναι να… αυτοδιαλυθεί και οι λειτουργοί της να… αυτοκτονήσουν ομαδικά, για να μην φορτώσουν με δουλειά τους κομισαρίους. Αφού δεν τους βγαίνει, τι το παιδεύουν;
 http://xa-peiraeus.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: