Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Pulse: Σαρώνει η Χρυσή Αυγή - Διπλάσια ποσοστά μετά τις εκλογές, ενώ όλοι καταρρέουν!!




Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την διεξαγωγή της διπλής εκλογικής διαδικασίας και του στοιχήματος που έβαλε σύσσωμο το καθεστώς να ρίξει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής από την μία εκλογική διαδικασία στην άλλη.
Είδαμε τότε ένα ρεσιτάλ ψευδολογίας και δημοσιογραφικής αλητείας σε αυτή την προσπάθεια, που στέφθηκε με πλήρη αποτυχία, αφού στο περιβάλλον της πόλωσης και της συκοφαντίας ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή διατήρησε τα ποσοστά του ανέπαφα, δείχνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι εδώ για να μείνει.
Από τότε έχουν περάσει κάποιοι μήνες, στους οποίους το καθεστώς δια μέσω των κομμάτων και των καναλιών του έκανε ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες για να συκοφαντηθεί η Χρυσή Αυγή και να τρομοκρατηθεί ο κόσμος, ώστε να ψηφίσει ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ. Όμως οι δημοσκόποι βλέπουν ένα στατιστικό στοιχείο που τρομάζει το σύνολο των καθεστωτικών δυνάμεων από τον Καμμένο μέχρι το έτερο ήμισυ του τον Τσίπρα και από τον Σαμαρά μέχρι την Παπαρήγα. Ότι παρ’ όλες τις προσπάθειες του καθεστώτος η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί συνεχώς αλματώδεις ανόδους, οι οποίες δεν μπορούν να κρυφτούν, αφού διπλασιάζει (μετά τα μαγειρέματα…) τα ποσοστά της σε σχέση με τις εκλογές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Αυτό το μαρτυρούν όλες οι δημοσκοπήσεις, μεταξύ των οποίων και η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse που δείχνει καθαρά την Χρυσή Αυγή να βρίσκεται σε διπλάσια ποσοστά σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές. Συγκεκριμένα η Χρυσή Αυγή λαμβάνει στην δημοσκόπηση 13,5% σε σχέση με το 6,9% των εκλογών, διπλασιάζοντας τα ποσοστά της, ενώ όλοι οι άλλοι όπως φαίνεται και στο γράφημα καταρρέουν με ανεξέλεγκτους πλέον ρυθμούς.
Στην δημοσκόπηση, λοιπόν, της εταιρίας που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «6 Μέρες» και φαίνεται καθαρά ότι η Χρυσή Αυγή είναι καθαρά τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, πλησιάζοντας τους δύο πόλους του καθεστώτος που προς το παρόν καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις. Παρακάτω σας δείχνουμε και το γράφημα των ποσοστών με αναγωγή.

.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: