Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ > ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύκλωμα Γερμανών λαθρεμπόρων πολύτιμων μετάλλων εξάρθρωσαν άνδρες του ΣΔΟΕ Αττικής οι οποίοι είχαν πληροφορίες για Γερμανούς οι οποίοι σάρωναν τα ενεχειροδανειστήρια Αττικής και επαρχίας και αγόραζαν μέχρι και τα χρυσά δόντια των νεκρών, λιώνοντάς τα και κάνοντάς τα πλάκες χρυσού.
Ένας Γερμανός λαθρεόμπορος συνελήφθη λίγο πριν πετάξει με πτήση της Lufhansa με προορισμό το Μόναχο από το επίσης γερμανικής ιδιοκτησίας, αεροδρόμιο της Αθήνας.

Συνολικά πήγε να βγάλει στη Γερμανία οχτώμιση κιλά ατόφιο χρυσό σε πλάκες ,και 470 κιλά ασήμι!Έπαιρναν τα ασημικά των οικογενιών ηια ένα κομμάτι ψωμί και μετά τα έλιωναν και τα έστελναν στην Γερμανία.
Ο 31χρονος Γερμανός κουβαλούσε μαζί του και 300.000 ευρώ σε μετρητά.
Όλα ξεκίνησαν από το πρωί όταν στελέχη του ΣΔΟΕ Αττικής και υπάλληλοι του Τελωνείου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εντόπισαν στον σταθμό των εμπορευματοκιβωτίων 470 κιλά ασήμι με πλαστά παραστατικά ανύπαρκτης εταιρείας στην Αθήνα.
Κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς το αεροδρόμιο από λειτουργίας του, τελεί υπό τον έλεγχο Γερμανικής εταιρείας, οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Αττικής κατάφεραν να εντοπίσουν τον 31χρονολαθρέμπορο λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος της Lufhansa που στις 18,35 το απόγευμα θα πέταγε για Μόναχο.
Στην κατοχή του Γερμανού εκτός από τις πλάκες χρυσού και τις 300.000 ευρώ, βρέθηκαν και πλαστά παραστατικά της ίδιας εταιρείας «φάντασμα» στην Αθήνα.
Έχουν εντοπιστεί και άλλοι Γερμανοί μέλη της σπείρας, οι οποίοι αρπάζουν τον ελληνικό χρυσό και τον στέλνουν στην Γερμανία...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: