Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΒΟΥΤΗΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ο 50ΧΡΟΝΟΣ (ΦΩΤΟ)


boytia1
Από την ταράτσα του πρώτου κτηρίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 50χρονος άνδρας. Ο άτυχος αυτόχειρας έκανε το απονενοημένο βήμα πριν λίγη ώρα από την ταράτσα του νοσοκομείου προκαλώντας σοκ και πανικό. Ανέβηκε στην ταράτσα και βούτηξε στο κενό. Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και πανικός.
boytia2
Αμέσως έσπευσαν γιατροί αλλά και διασώστες του ΕΚΑΒ που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Ο άνδρας όταν έσπευσαν όλοι σε βοήθεια είχε ακόμα τις αισθήσεις του αλλά δε μιλούσε, αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται αμέσως μετά, κάνουν λόγο για θάνατο.
boytia3
Την πρώτη ώρα μετά το περιστατικό δεν είχε αποσαφηνιστεί αν επρόκειτο για ασθενή ή για επισκέπτη. Τα μέχρι τώρα στοιχεία πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνουν ότι πρόκειται για έναν Ηρακλειώτη που αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και κατά καιρούς νοσηλευόταν στην κλινική του ΠΑΓΝΗ. Έτσι σήμερα βγήκε στην ταράτσα του νοσοκομείου και έκανε βουτιά στο κενό έχοντας στην τσέπη του ένα σημείωμα με το οποίο ζητούσε συγνώμη από την οικογένεια του.
Πηγή: prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια: