Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

10 μήνες με αναστολή για το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας της Τ.Ο. Σερρών


10 μήνες με αναστολή για το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας της Τ.Ο. Σερρών
Εισαγγελέας προς αναρχικούς: "Εάν έχετε πρόβλημα με την Σημαία και την Πατρίδα σας, τότε αλλάξτε Πατρίδα...”, “Κουκούλες πάντα φορούσαν μόνο οι ρουφιάνοι και οι θρασύδειλοι!”

Παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών για να δικαστούν οι δύο θρασύδειλοι αναρχοαριστεροί δράστες, οι οποίοι πέρα από τις φθορές που προκάλεσαν τον περασμένο Αύγουστο στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες, αφαίρεσαν, βεβήλωσαν και κατέστρεψαν τις Ελληνικές Σημαίες που ήταν αναρτημένες στο μπαλκόνι των γραφείων. Υπενθυμίζουμε ότι οι δράστες πιάστηκαν επ΄αυτοφώρω από αστυνομικούς που ήταν τυχαία στην περιοχή και σημειώνουμε ότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους φορώντας κουκούλες.

Αργά μεσημέρι στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών οι δύο θρασύδειλοι αναρχοαριστεριστές καταδικάστηκαν σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Oι δύο δράστες παρουσιάστηκαν αμετανόητοι για την πράξη τους και προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την καταστροφή των Ελληνικών Σημαιών, λέγοντας ότι το έπραξαν επειδή ήταν αναρτημένες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής! Καταπέλτης ήταν η Εισαγγελέας της έδρας, η οποία κατακεραύνωσε τους δύο δράστες αναφέροντας χαρακτηριστικά κατά την αγόρευσή της "Εάν έχετε πρόβλημα με την Σημαία και την Πατρίδα σας, εάν δηλαδή είστε μισέλληνες, τότε αλλάξτε Πατρίδα" και συνέχισε "κουκούλες πάντα φορούσαν μόνο οι ρουφιάνοι και οι θρασύδειλοι" ενώ επισήμανε ότι "όλα τα κόμματα δικαιούνται να αναρτούν στα γραφεία τους την Ελληνική Σημαία και οφείλετε να τα σέβεστε εφόσον τα έχει ψηφίσει ο Ελληνικός λαός", τέλος ζήτησε την καταδίκη τους σε 2 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της περιύβρισης και προσβολής Εθνικού Συμβόλου.

Η ως άνω καταδίκη των δύο αναρχοαριστεριστών αφορά μόνο στο αδίκημα της προσβολής εθνικού συμβόλου, το οποίο και διώκεται αυτεπαγγέλτως. Κατόπιν της σχετικής εγκλήσεως που κατατέθηκε από την Νομική Υπηρεσία της Χρυσής Αυγής έχει ασκηθεί και έτερη ποινική δίωξη κατά των ίδιων δραστών, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα καθίσουν εκ νέου στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της Βίας κατά πολιτικού κόμματος κατά συναυτουργία και της Διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας ,κατά γραφείων νομίμου πολιτικού κόμματος από άτομα που τέλεσαν αυτήν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, κατά συναυτουργία.

Βέβαια τα στοιχεία των κουκουλοφόρων η αστυνομία του Δένδια ποτέ δεν τα έδωσε στην δημοσιότητα ούτε έκανε καμιά έφοδο στις οικίες των αναρχικών για να μας δείξει τι άλλο έκρυβαν στα σπίτια τους.Προσπάθησαν με πλάγιο τρόπο να υποβαθμίσουν την υπόθεση όμως υπάρχουν ακόμα δικαστές και εις τας Σέρρας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: