Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.ΟΣ.

ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΟΣΜΙΑ...
Αντιγράφουμε από το in.gr

Υπό παραίτηση τελούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι προερχόμενοι από το ΛΑΟΣ υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης Παπαδήμου μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα του νέου μνημονίου.

Η συνέντευξη Τύπου Καρατζαφέρη έφερε εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, καθώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε μεν ότι δεν αποσύρει τους βουλευτές του από την κυβέρνηση Παπαδήμου, πρόσθεσε όμως ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το νέο μνημόνιο.

Κατόπιν αυτών, ο κ. Καρατζαφέρης παρέπεμψε στον πρωθυπουργό για την παραμονή ή μη των υπουργών που προέρχονται από το ΛΑΟΣ, λέγοντας πως εάν τους χρειάζεται μπορούν να μείνουν, εάν όχι, να φύγουν.

Σε επιστολή του προς τον κ. Παπαδήμο, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι οι παραιτήσεις των υπουργών του ΛΑΟΣ είναι στην διάθεσή του και ήδη αυτές, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υποβλήθηκαν και απομένει η απόφαση του πρωθυπουργού.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 6 το απόγευμα, καθώς στη διάρκειά του αναμένονται εξελίξεις.

http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=524169626549928411

Δεν υπάρχουν σχόλια: