Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τους έχουν δεμένους χειροπόδαρα…

ΙΔΟΥ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!
Μπορεί οι δύο αρχηγοί της κεντροδεξιάς παράγκας να κάνουν τους… ελληνολεβέντες και να το παίζουν… σκληροί που δεν μπαίνουν στην εξευτελιστική διαδικασία της υπογραφής, αλλά η τρόικα τους έχει δεμένους χειροπόδαρα για όλα τα επόμενα χρόνια.
Όχι με ξεχωριστή υπογραφή πέραν της δανειακής σύμβασης –του νέου Μνημονίου- αλλά μέσα στη δανειακή σύμβαση! Ιδού τι ακριβώς αναφέρει μια συγκεκριμένη παράγραφος του νέου Μνημονίου, που θα υπογράψουν εντός των ημερών οι… λεβέντες μας:
«Αυτό το μνημόνιο και τα προσαρτήματά του έχουν εγκριθεί από τους αρχηγούς των κομμάτων του συνασπισμού που στηρίζουν την κυβέρνηση. Στηρίζουν τους στόχους και τις πολιτικές (που έχουν συμφωνηθεί) και σημειώνουν ότι δεν θα ακολουθήσουν πολιτικές που αντιβαίνουν στους στόχους του μνημονίου».
Ιδού και το παραπάνω κείμενο στην αγγλική γλώσσα (μόνο για τον αμερικανομαθή Α. Σαμαρά, ο έτερος της παράγκας δε… σκαμπάζει από τέτοια):
«This letter memorandum and attachments has been reviewed by leaders of the coalition parties supporting the government. They support the objectives and policies and have indicated that they will not pursue policies that are inconsistent with them».
Αυτά, για να μη μας δουλεύουν τις επόμενες ημέρες…
http://xryshaygh.wordpress.com/2012/02/09/%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b1%cf%81%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: