Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ! ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Τα εμβάσματα που έχουν δηλωθεί μέχρι τέλος Ιουνίου του 2011 είναι μέχρι 500.000 ευρώ
Από την έρευνα της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής για το «πόθεν έσχες» των πολιτικών δεν έχει εντοπιστεί βουλευτής, που να έχει καταγράψει στη δήλωση για την περιουσιακή του κατάσταση, έμβασμα σε ξένη τράπεζα στο εξωτερικό με ένα εκατομμύριο ευρώ, αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες.

Διευκρινίζεται, ωστόσο, ότι οι υποβληθείσες δηλώσεις «πόθεν έσχες» αφορούν τη χρήση του 2010 και οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο αποκτήθηκε, μέχρι την ημερομηνία υποβολής τους, που είναι ο Ιούνιος του 2011.

Τα εμβάσματα που έχουν δηλωθεί αφορούν ποσά της τάξεως από 100.000 ευρώ μέχρι 500.000 και, σύμφωνα με τα παραστατικά που εμφανίζονται, είναι νόμιμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε μερικές περιπτώσεις, που οι εκροές στο εξωτερικό είναι μεγάλες, είναι σε ονόματα συζύγων πολιτικών και απόλυτα δικαιολογημένες, καθώς έχουν επιχειρηματικές δραστηριότητες στο εξωτερικό.

Πάντως, όπως ανέφερε, ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου, αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης, σε περίπτωση που δεν εντοπιστεί μέσα από τη διασταύρωση στοιχείων ο βουλευτής, τότε θα κληθεί ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής για το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» Παναγιώτης Νικολούδης, να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

«Σε κάθε περίπτωση, αν το έχει δηλώσει το ποσό ο βουλευτής, τότε είναι νόμιμο, αλλά όχι και ηθικό. Αν δεν το δήλωσε, όμως, τότε δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό και θα υποστεί τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος περί "πόθεν έσχες". Και η υπόθεση θα σταλεί στον εισαγγελέα Εφετών προς περαιτέρω διερεύνηση» πρόσθεσε ο κ. Αργύρης.

http://www.stoxos.gr/2012/02/1_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: