Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

110 εκατομμύρια η μαύρη τρύπα του ΠΑΣΟΚ

"Το τμήμα της επιχορήγησης προς τα πολιτικά κόμματα, που θα μειωθεί θα πηγαίνει στις τράπεζες για την εξόφληση των δανείων... των κομμάτων, και το υπόλοιπο θα πηγαίνει στα κόμματα" δήλωσε ο διοικητής του ΙΚΑ και ταυτοχρόνως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Ο κ. Σπυρόπουλος αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μισθοδοσία όχι μόνο των υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ, και η σχετική τροπολογία θα συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος.

Άμεση υπήρξε η αντίδραση από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμμαχίας. «Ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος δεν μπορεί ως Διοικητής του ΙΚΑ να ζητά να πληρώσουν επιχειρήσεις και ιδιώτες τα χρέη τους προς το ΙΚΑ και ταυτοχρόνως να προαναγγέλλει ως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για χαριστικές ρυθμίσεις για τις κρατικές επιχορηγήσεις και τα τραπεζικά χρέη των κομμάτων.

Τέτοιες συμπεριφορές συμβάλλουν στην καταρράκωση της αξιοπιστίας κομμάτων και πολιτικών.
Το ελάχιστο που έχει να κάνει, είναι να παραιτηθεί σήμερα από το ΙΚΑ για να μείνει απερίσπαστος στην αντιμετώπιση των εσωκομματικών και οικονομικών υποχρεώσεων του ΠΑΣΟΚ, το οποίο χρωστά πάνω από 110 εκατομμύρια Ευρώ». Έχουν απόλυτο δίκιο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: