Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Σίγουρη η χρεοκοπία της χώρας λέει στέλεχος της Moody’s

Οι διεθνείς τοκογλύφοι χτυπάνε πάλι με στόχο την ανοχύρωτη πολιτεία που λέγεται Ελλάδα.
Πλέον με τις συμφωνίες όλες έτοιμες και απούσης σοβαρής κυβερνήσεως ή αντιπολιτεύσεως, μείζονος ή ελλάσσονος, οι τοκογλύφοι αποθρασύνονται και δείχνουν τις πραγματικές προθέσεις τους. Τις προάλλες σε δηλώσεις του ο οσφυοκάμπτης πρόεδρος του ΛΑ(γ)ΟΣ, Καρατζαφέρης, μίλαγε για το δίλημμα δουλειά ή φτώχεια, έχοντας ξεκαθαρίσει από την ψήφιση του Μνημονίου Ι, ότι η θέση του είναι υπέρ της υποδούλωσης.
Με λαγό προφανώς αυτές τις δηλώσεις και άλλες που επακολούθησαν στο ίδιο ύφος από την υπόλοιπη πολιτική σκηνή της χώρας, ο διευθύνων σύμβουλος της Moody’s , μιλώντας σε συνέδριο στην Κύπρο είπε, ουσιαστικά, “γιατί όχι και τα δύο”. Η υποδούλωση της Πατρίδας μας είναι συνέπεια των επαίσχυντων συμφωνιών τις οποίες έχει υπογράψει το ΠΑΣΟΚ με την συμφωνία ΛΑ(γ)ΟΣ και Ντόρας και τις οποίες έχει πει ότι θα σεβαστεί ο Αντώνης Σαμαράς και η “νέα” Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι “δεν υπάρχει τρόπος να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα. Είναι απλά θέμα χρόνου” και τόνισε ότι άνευ χρεοκοπίας, ούτε ένα μεγάλο “κούρεμα” δεν βοηθάει.
Τοποθέτησε δε την χρεοκοπία τον άλλο χρόνο, έτσι ώστε να έχει ολοκληρωθεί το ξεπούλημα και να περάσουν ομαδικώς (τρόικα, τοκογλύφοι και ντόπιοι λακέδες) στην χρεοκοπία, ώστε να παραδώσουν τα “κλειδιά” στους νέους ιδιοκτήτες.
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/10/24/%cf%83%ce%af%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b7-%ce%b7-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%bb%ce%ad%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%ad/

Δεν υπάρχουν σχόλια: