Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστολή-καταπέλτης αναγνώστη στον Θεόδωρο Πάγκαλο!

 

Κύριε Θεόδωρε Πάγκαλε, Αυτά που θα σας πω θα είναι λίγα, μήπως και τα διαβάσετε και δεν τα πετάξετε μαζί με τις υπόλοιπες επιστολές στον κάλαθο των αχρήστων.
1. Μαζί τα φάγαμε…. τα πατατάκια και όχι τα λεφτά. Αλλά και μαζί να τα τρώγαμε, χώρια τα πληρώνουμε.
2. Καλύτερα να προσέχετε λίγο το πώς εκφράζεστε, γιατί σας παίρνει και εσάς η μπάλα. Η κόρη σας προσελήφθη νομίμως στο βουλευτικό σας γραφείο, είπατε σε μια συνέντευξη σας. Ανήκει στους κοπρίτες δηλαδή. Επίσης, όταν είπατε μαζί τα φάγαμε, θα εννοούσατε μάλλον την γυναίκα σας. Οι δυο σας!!!
3. Πάμε σε ουσιώδη πράγματα, όπως η διάσωση του λαού μας με το μνημόνιο Ι, ΙΙ, πολυνομοσχέδια και μεσοπρόθεσμα. Τα ψηφίζετε φυσικά, επειδή μας σώζουν και τα ζητάει απεγνωσμένα ο ελληνικός λαός, όπως λέει ο κος Γιώργος Α. Παπανδρέου. Αυτή είναι η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όπως γράφει ξεκάθαρα το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και επίσης γράφει ότι η δημοκρατία είναι κοινοβουλευτική, δηλαδή μας εκπροσωπείτε στην Ευρώπη. Δεν αποφασίζετε εσείς (ούτε καν εσείς, ΔΝΤ Μέρκελ, Σαρκοζί είναι η κυβέρνηση μας).
Ε, λοιπόν να σας πω κάτι όλα αυτά δεν διαφέρουν σε τίποτα από την Χούντα του ’73… 1ον ο στρατός είναι αυτός που μας κυβερνάει πλέον, ΜΑΤ έξω από την Βουλή και εσείς μέσα να κάνετε δηλώσεις για το τι θα μας πάρετε. 2ον δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε μετά από κάποια ώρα. Τότε δεν μπορούσαμε λόγω στρατού, τώρα λόγω εγκληματικότητας. Δουλεύουν (όσοι έχουν δουλειά) για 3 και εξήντα. 3ον Στις επαναστάσεις σκοτώνετε νέους ανθρώπους μέσω του στρατού και της αστυνομίας (βλ. Πολυτεχνείο). Αλλά εσείς παραμένετε, δεν φεύγετε εν αντιθέσει με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο. Τελικά γράφοντας, κατάλαβα ότι είστε χειρότεροι και από την χούντα.
Λύση δεν είναι το ΔΝΤ… Η λύση είναι να μας δώσετε τις περιούσιες σας που δεν σας ανήκουν, αλλά ανήκουν στο δημόσιο και να μπείτε από μόνοι σας στα κελιά. Εσείς απωθείτε τον κόσμο από τερατώδεις επενδύσεις που θα κάνει την Ελλάδα όχι να ξεχρεώσει, αλλά να πλουτίσει. Βλ. ήλιο, αέρα, γη, πετρέλαιο, θάλασσα, λιμάνι Πειραιά, φυσικό αέριο, ουράνιο, χρυσός, ελιές, ΜΥΑΛΑ και τι κάνετε, παίρνετε δάνεια. Είναι αστεία η πολιτική σας, έτσι δεν ξεχρεώνουμε, αλλά χρεωνόμαστε. Πάτε τώρα να ψηφίσετε το πολυνομοσχέδιο, αφού ξέρω ότι αυτό θα κάνετε, γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει ο άνθρωπος.
Καλή συνέχεια στην πολιτική σας καριέρα,
Τζιγιέρας Γαβριήλ, Φοιτητής Μαθηματικού – Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
http://www.prionokordela.gr/politikh/apokleistiko-epistolh-katapelths-anagnwsth-ston-theodwro-pagkalo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: