Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Αλγερινοί μαχαίρωσαν Έλληνα αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας

Δολοφονικό σκηνικό ανάλογο με αυτό της σφαγής του 44χρονου παρ’ ολίγον να εκτυλιχθεί τις πρωινές ώρες στο κέντρο
Δύο αλλοδαποί, επιτέθηκαν με μανία σε αστυνομικό, ο οποίος μόλις είχε φτάσει στο πάρκινγκ, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Οι νεαροί «φιλοξενούμενοί» μας τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στον λαιμό, δηλαδή για άλλη μία φορά, στόχος τους ήταν η ζωή και όχι ο απλός τραυματισμός. Ο αστυνομικός, αν και εκτός υπηρεσίας, είχε μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε προκειμένου να αμυνθεί, τραυματίζοντας τον έναν από τους δύο δράστες στο πόδι, ενώ ο δεύτερος αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή.
Ο 17χρονος επίδοξος δολοφόνος είναι Αλγερινός, αλλά στα χαρτιά δηλώνει… (όπως οι περισσότεροι λαθρομετανάστες) Παλαιστίνιος και έχει αιτηθεί πολιτικό άσυλο (!). Τη στιγμή αυτή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και αποχώρησε από το νοσοκομείο μετά τις πρώτες βοήθειες. Το ζήτημα της ηλικίας του λαθρομετανάστη είναι επίσης ομιχλώδες, καθώς όλοι δηλώνουν μικρή ηλικία για ευμενέστερη αντιμετώπιση από τις Αρχές. Ο συγκεκριμένος θα θεωρηθεί ανήλικος και θα καταλήξει σε φυλακές ανηλίκων και όχι στον Κορυδαλλό, εξασφαλίζοντας φυσικά καλύτερες συνθήκες (αυτό φυσικά αν κριθεί προφυλακιστέος και δεν τον αφήσουν να κυκλοφορεί ελεύθερος με… περιοριστικούς όρους). Για μία ακόμη φορά ένας συμπολίτης μας κατάφερε να γλιτώσει από του χάρου τα δόντια, ίσως επειδή έτυχε να είναι αστυνομικός και να οπλοφορεί, κάτι που δεν συμβαίνει με τους υπόλοιπους Έλληνες θύματα της εισαγόμενης εγκληματικότητας.
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/10/25/%ce%b1%ce%bb%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%ce%af-%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%b1%ce%af%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια: