Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πριν ένα χρόνο έλεγε ο τότε Υπουργός Οικονομικών: Τεράστιο λάθος χωρίς όφελος το «κούρεμα»

Είδαμε προ ημερών τις θριαμβολογίες Παπανδρέου για την απόφαση της συνόδου κορυφής για «κούρεμα» κατά 50%. Διαβάσαμε πολλά άρθρα σχετικά με το ότι τα πράγματα δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό που προσπαθούν να μας παρουσιάσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ σε πλήρη ενορχήστρωση με την κυβέρνηση και τα αφεντικά της.
Όμως προ ενός χρόνο, όταν υπουργός Οικονομικών ήταν ο Παπακωνσταντίνου το «κούρεμα» χαρακτηριζόταν ως «τεράστιο λάθος χωρίς όφελος», από τον ίδιο τον τότε υπουργό. Τώρα βέβαια παρουσιάζεται από το ΠΑΣΟΚ ως «σωτηρία». Αντιστοίχως τότε η ΝΔ μίλαγε για «αναδιάρθρωση», δηλαδή «κούρεμα» και τώρα λέει τα αντίθετα. Για τον Καρατζαφέρη, φυσικά, ούτε λόγος. Αυτός αλλάζει θέσεις καθημερινά! Ας δούμε το βίντεο με τις δηλώσεις Παπακωνσταντίνου:
Τελικά στην πολιτική σκηνή της χώρας έχει καμμία σημασία για τα κόμματα της αστικής δημοκρατίας  η πολιτική ή όλα είναι ζήτημα πολιτικαντισμού και «επικοινωνίας». Έχουν κάποιο σχέδιο για το τι πρέπει να κάνουν ή απλώς κοιτάνε πως θα παρουσιάσουν, ανά πάσα στιγμή, αυτά που τους προστάζουν οι εντολείς τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: