Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΡΙΖΑ: Οι ακροδεξιοί φταίνε για την αποδοκιμασία Παπούλια

Από την ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλουμε να καταστήσουμε απολύτως σαφές πως δεν μας εκφράζουν και δεν υιοθετούμε τις αποδοκιμασίες απέναντι στο πρόσωπο και το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος πρέπει να αποτελεί σύμβολο ενότητας του λαού και εγγυητή της πιστής εφαρμογής του Συντάγματος και της δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματος…”
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο Mega δήλωσε: «οι μαζικές, ειρηνικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής είναι απολύτως δικαιολογημένες. Είναι όμως απολύτως καταδικαστέα τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας».
Στην συνέχεια τόνισε ότι: «Προσπαθούν για πολλοστή φορά να φορτώσουν την εικόνα του κακού υποκινητή όλων των βίαιων συμπεριφορών στο ΣΥΡΙΖΑ. Η προσπάθεια είναι όχι απλώς μη πειστική αλλά είναι επικίνδυνη. Εμείς λέμε, ‘ναι’ στην πολιτική κριτική, ‘ναι’ στην ειρηνική διαμαρτυρία, ‘όχι’ στα υβριστικά συνθήματα… Η συλλογική μας θέση, όλα μας τα στελέχη, από χθες μέχρι σήμερα έχουν ξεκαθαρίσει απολύτως ότι μας βρίσκουν αντίθετους τα συνθήματα «Παπούλια προδότη». Αυτά εκφράζουν την κουλτούρα ενός χώρου ακροδεξιού»
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/10/30/%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%b5%ce%be%ce%b9%ce%bf%ce%af-%cf%86%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια: