Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

Ο κομμουνιστής όπως κι αν μεταμφιέζεται, κομμουνιστής παραμένει… Για να μην ξεχνιόμαστε…
Τον τελευταίο καιρό, ο αρχηγός Αλέξης, αυτός με το… σπινθηροβόλο βλέμμα, βγαίνει και λέει κάτι εξυπναδίστικες ατάκες, με βαρύγδουπες πομφόλυγες (ακόμα και περί της «εθνικής κυριαρχίας που κινδυνεύει» κ.τ.λ.)  και μερικοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι… νάτη η εθνική αντιπολίτευση, βρέθηκε! Κρατηθείτε μωρέ και μην πέφτετε στις παγίδες των κομμουνιστών. Ο κομμουνιστής όπως και να μεταμφιέζεται κατά καιρούς, βαθιά μέσα του κομμουνιστής παραμένει, με ότι αυτό συνεπάγεται. Πρώτα τους βγαίνει η ψυχή και μετά το… χούι. Εν όψει λοιπόν της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Για μια ακόμη χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παρελάσουν για να γιορτάσει το «έθνος»
και να επιβεβαιωθεί άλλη μια φορά ότι οι παρελάσεις το μόνο που δεν κάνουν είναι να καλλιεργούν την ιστορική μνήμη. Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου δεν μπορεί παρά να είναι το διαχρονικό μήνυμα της αντίστασης και της ανυπακοής απέναντι σε όλους όσους μας κλέβουν το μέλλον. Οι αγώνες του σήμερα, λοιπόν, και όχι οι στρατοκρατικές παρελάσεις είναι αυτοί που θα δικαιώσουν τις θυσίες όσων αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατοχής για τη δικαιοσύνη και την κοινωνική απελευθέρωση.”.
Αυτά τα ολίγα, για να μην τρέφουν κάποιοι ψευδαισθήσεις…
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/10/27/%ce%bf-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: