Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Ο Άρης Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ, γνωστός και παλαιός υβριστής της Χρυσής Αυγής ζητώντας συγγνώμη!

 

Ο Άρης Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ, γνωστός και παλαιός υβριστής της Χρυσής Αυγής ζητώντας συγγνώμη

“Λάσπη” στην υπηρεσία Σάμπυ Μιωνή

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι εδώ και τριάντα ολόκληρα χρόνια συστηματικός υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν είναι μόνο όταν παίρνει εντολή να σιωπά, να μη μας αναφέρει καν μέσα στα πλαίσια της συνωμοσίας σιωπής. Μάλιστα, με αφορμή απόσπασμα ομιλίας μου και σχετικά αναφορά σε αυτόν, μου είχε ασκηθεί δίωξη και δικάστηκα, αλλά αθωώθηκα από τους έντιμους δικαστές γιατί ευτυχώς υπάρχουν και τέτοιοι… 

Ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο Άρης Πορτοσάλτε; Φαίνεται καθαρά από την συκοφαντική επίθεση εναντίον της εφημερίδας “δημοκρατία” και των στελεχών της, τα οποία κατηγορούσε ότι εκβίαζαν τον Σάμπυ Μιωνή. Ο οποίος Σάμπυ Μιωνή όταν είχε κληθεί να καταθέσει για την λίστα Λαγκάρντ είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο Ισραήλ κι έλεγε ότι δεν έρχεται στην Ελλάδα γιατί φοβάται λόγω της παρουσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Βουλή! 

Η συκοφαντία όμως δεν πάει μακριά και έτσι ο Πορτοσάλτε αναγκάστηκε σε μία ταπεινή συγγνώμη για τα όσα είχε πει εις βάρος της εφημερίδας “δημοκρατία”.

Στον απολογητικό του μονόλογο  στην εκπομπή του στον Σκάι προς τον εκδότη της «δημοκρατίας» κ. Φιλιππάκη, τον Αλέξανδρο Τάρκα και την εφημερίδα «δημοκρατία» ανέφερε στους ακροατές του Σκάι:

«Ανακαλώ τις παρακάτω φράσεις και προτάσεις, καθώς και το γενικότερο νόημα και το όλο περιεχόμενο όσων έχω γράψει στον www.skai.gr, στις 21 Ιουνίου 2022, και έχω μεταδώσει μέσω της εκπομπής μου στον Σκάι 100,3 FM, στις 28 Ιουνίου 2022 και 1η Ιουλίου 2022, σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των Ιωάννη Φιλιππάκη, Αλέξανδρου Τάρκα και της εφημερίδας “δημοκρατία” με τον Σάμπυ Μιωνή.

Ανακαλώ τους ισχυρισμούς ότι οι Ιωάννης Φιλιππάκης και Αλέξανδρος Τάρκας άσκησαν εκβιασμό στον Σάμπυ Μιωνή. Το αληθές είναι ότι δεν υπήρξε εκβιασμός, καθώς δεν διαπιστώθηκε κάτι που να δείχνει αρχή τέλεσης εγκλήματος. Ουδέποτε υπήρξε εκβίαση ή απόπειρα εκβίασης του Σάμπυ Μιωνή. Ουδέποτε έπραξαν ή αποπειράθηκαν να πράξουν αυτό ή οτιδήποτε σχετικό οι Ιωάννης Φιλιππάκης και Αλέξανδρος Τάρκας.

Ανακαλώ τους ισχυρισμούς ότι η αντιεισαγγελέας κ. Μετσοβίτου – Φλουρή στην πρότασή της προς το δικαστικό συμβούλιο εξιστόρησε λεπτομέρειες για εκβιασμό που υπέστησαν ο Μιωνής και οι συνεργάτες του, Σταύρος Παπασταύρου και Άγγελος Μεταξάς, και ότι κατέληξε στο συμπέρασμα να μην προτείνει τη δίωξη των κατηγορουμένων, επειδή ο επιχειρηματίας δεν ενέδωσε στις απειλές τους …

Ουδέποτε οι Φιλιππάκης και Τάρκας ή άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αποδέχτηκαν τα γεγονότα που ισχυριζόταν ο Μιωνής.

Αναγνωρίζω ότι όσα έγραψα και μετέδωσα σε βάρος των Ιωάννη Φιλιππάκη και Αλέξανδρου Τάρκα, όπως τελικά προέκυψε, δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Σέβομαι και δεν αμφισβητώ την τιμή, την υπόληψη και την επαγγελματική φήμη των Ιωάννη Φιλιππάκη και Αλέξανδρου Τάρκα».

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: