Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Ο Άδωνις κατηγορεί τον Κασσελάκη για λόγο…ρατσιστικό!

 

O υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στον ραδιοσταθμό real fm και στον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ. 

Όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και για το θέμα που έχει προκύψει με τις φήμες για άδεια εργασίας σε 500.000 Πακιστανούς με κρυφή συμφωνία και ακόμη πιο φυσικά αρνήθηκε λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί και ανέφερε τις χώρες από τις οποίες θα ζητήσουμε εργάτες. 

Ωστόσο σε αναρτήσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για ” ατζέντα Ισλαμαμπάντ” και ο γαλάζιος υπουργός δεν αρκέστηκε στο να το διαψεύσει, αλλά χαρακτήρισε το σκεπτικό του Κασσελάκη ρατσιστικό και ακροδεξιό με ρητορική Λεπέν και του συνέστησε να το κοιτάξει. 

Και κάπου εκεί ανέφερε πως υπάρχει συγκεκριμένο εμπόδιο και δεν κάνουμε συμφωνία με το Πακιστάν και αυτό είναι ότι οι Πακιστανοί δεν δέχονται τον επαναπατρισμό όσων έχουν έρθει παράνομα στην χώρα μας. 

Για τον Άδωνι δηλαδή δεν είναι λόγοι το ότι είναι καλοί σύμμαχοι των Τούρκων, ότι διάκεινται εχθρικά απέναντί μας, ούτε το ότι έχουν εμπλακεί σε αρκετές παράνομες ενέργειες. 

Δύο συμπεράσματα μπορούμε να εξάγουμε: Πρώτον: εάν κάποιος δεν θέλει στην χώρα του κάποιους από συγκεκριμένη εθνότητα χαρακτηρίζεται, με συνοπτικές διαδικασίες, ρατσιστής. Δεύτερον: αφού οι Πακιστανοί αρνούνται να πάρουν πίσω τους παράνομα εισελθόντες, τότε για ποιες επιστροφές μας μιλάνε και μας κοροϊδεύουν;

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: