Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Ένοχη σιωπή από την χούντα των ΜΜΕ για τον θάνατο του αστυνομικού!

 

Ένοχη σιωπή από την χούντα των ΜΜΕ για τον θάνατο του αστυνομικού 

Κατέληξε τελικά, όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός, ο οποίος δολοφονήθηκε από τις συμμορίες της διαπλοκής γιατί όλοι γνωρίζουμε τι ρόλο παίζουν οι στρατοί των ποδοσφαιρικών ομάδων (όλων χωρίς εξαίρεση) και τι συμφέροντα υπηρετούν. Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά η υπόθεση πάει για κουκούλωμα και θα περιοριστεί το πολύ πολύ σε τέσσερα πέντε άτομα και δεν θα πάρει την έκταση την οποία θα έπρεπε να πάρει. Συνηθισμένος ο λαός στα μεγάλα λόγια των πολιτικών. Ποιος θα ξεχάσει την δήλωση του Σημίτη “το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο” για τους σχεδόν εκατό νεκρούς του Σαμίνα Εξπρές; Το ίδιο θα γίνει και τώρα. 

Τυπικά και λακωνικά τα τηλεγραφήματα συλλυπητηρίων των κομμάτων του “δημοκρατικού τόξου” για τον θάνατο του αστυνομικού. Ελάχιστα καλύφθηκε το θέμα δημοσιογραφικά από κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς και διαδίκτυο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του αστυνομικού ήταν προδιαγεγραμμένος εδώ και πολλές ημέρες και τον κρατούσαν στην ζωή με μηχανικά μέσα, προκειμένου να περάσουν οι μέρες και να πέσει η ένταση που επικρατούσε στην αστυνομία.

Σκέπτεστε αλήθεια να ήταν ο νεκρός ένας αριστερός διαδηλωτής τι θα γινότανε; Θα είχε καεί η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη…  Στην Ελλάδα, το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, φαίνεται πως ψυχή έχουν μόνον οι αριστεροί.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: