Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Αντισημιτισμός ακόμη και στο Χάρβαρντ!

 

Αντισημιτισμός ακόμη και στο Χάρβαρντ!

Η δήλωση Νετανιάχου προς τον Μπάιντεν, η οποία όπως ήταν φυσικό δεν πήρε έκταση στον διεθνή Τύπο και γενικά στα ΜΜΕ, σε τηλεοπτικούς σταθμούς και διαδίκτυο, ότι οι Αμερικάνοι δεν έχουν δικαίωμα να ασκούν κριτική στο Ισραήλ για τους βομβαρδισμούς αμάχων στην Γάζα γιατί το ίδιο έκαναν και αυτοί εναντίον της Ιαπωνίας και της Γερμανίας στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο! 

Στην πραγματικότητα το έκαναν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, αφού μέχρι σήμερα στην Γάζα έχουν σκοτωθεί 20 έως 30 χιλιάδες αμάχων, οι οποίοι όμως ήσαν σε εμπόλεμη περιοχή, ενώ σε Ιαπωνία και Γερμανία πέθαναν εκατομμύρια σε φρικτές συνθήκες, έλιωναν τα πτώματα στους δρόμους της Δρέσδης επί παραδείγματι, ενώ στο Τόκυο που είχε ξύλινα σπίτια καιγόντουσαν σαν λαμπάδες οι άνθρωποι! 

Η δήλωση όμως αυτή του Νετανιάχου δεν πήρε έκταση γιατί έτσι θα κατέρρεε η προπαγάνδα του μεταπολέμου περί των “καλών” που πολέμησαν τους “κακούς”… 

Τα όσα όμως συμβαίνουν στο Ισραήλ έχουν προκαλέσει αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο ακόμη και στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ όπου κυριαρχεί η πολιτική ορθότητα! Η Πρύτανης του Χάρβαρντ ζήτησε συγγνώμη για την φρασεολογία την οποία χρησιμοποίησε εναντίον του Ισραήλ για τους βομβαρδισμούς στην Γάζα και έτσι παρέμεινε στην θέση της. Εφτακόσιοι καθηγητές Πανεπιστημίων στάθηκαν στο πλευρό της και αντιτάχθηκαν στις πιέσεις των χορηγών για παραίτησή της! Ο καθηγητής πολιτικών επιστημών Ράιαν Ίλος κατήγγειλε τους χορηγούς ότι θέλουν να καταργήσουν την ελευθερία της έκφρασης και έχουν κατορθώσει σε έναν βαθμό να φιμώσουν τις φιλοπαλαιστινιακές φωνές. Αντίρρηση είχε σφοδρή ο επικεφαλής της Ενώσεως Εβραίων φοιτητών του Χάρβαρντ Γκέτζελ Ντέιβις, που είναι Ραβίνος και πρέπει η διοίκηση να καταγγέλλει και να μάχεται τον αντισημιτισμό όπως αυτός και εάν εκδηλώνεται.

Όταν βλέπουμε λοιπόν ακόμη και στον πιο σκληρό πυρήνα της παγκοσμιοποίησης που είναι τα αμερικάνικα πανεπιστήμια να εκδηλώνονται αντιδράσεις για την αλαζονεία του παγκόσμιου εβραϊσμού τότε μάλλον δεν πάνε καλά τα πράγματα και αποτελεί λάθος τους ο πόλεμος στην Λωρίδα της Γάζας, ο οποίος τελικά και δεν τέλειωσε σε λίγες ημέρες, όπως λέγανε. 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: