Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Λογοκρισία στο διαδίκτυο και με νόμο!

 

Λογοκρισία στο διαδίκτυο και με νόμο!

“Με τον νόμο 5067/2023 (ΦΕΚ/Α/189/20-11-2023) εισάγεται στην εθνική έννομη τάξη η θέσπιση μέτρων εσωτερικού δικαίου με σκοπό αφενός μεν την πλήρη και αποτελεσματική εφαρμογή του κανονισμού (Ε.Ε.) 2021/784 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2021 σχετικά με την πρόληψη της διάδοσης υλικού τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο”

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει παράπονο από λογοκρισία στο διαδίκτυο, την υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια! Έχουν ρίξει χιλιάδες σελίδες οπαδών μας στο παρελθόν στο facebook και την ιστοσελίδα μας πολλές φορές για να μη μιλήσουμε για τα social media, όπου εκεί υφίσταται κυριολεκτικά πογκρόμ. Με αφορμή όμως τα εμβόλια θεσπίστηκε και νόμος στην Ελλάδα για το διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, μιλώντας στην Ουάσινγκτον, στο Atlantic Council (δεξαμενή σκέψης), αποκάλεσε «εγκληματίες» τους ανθρώπους που διαδίδουν παραπληροφόρηση για το εμβόλιο Covid-19, ζητώντας να επιβληθεί λογοκρισία στην ακατάσχετη «διαδικτυακή παραπληροφόρηση».

Ο CEO της Pfizer δήλωσε με απόλυτο κυνισμό συγκεκριμένα τα εξής: «Αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκληματίες. Δεν είναι απλώς κακοί άνθρωποι. Είναι εγκληματίες γιατί ευθύνονται στην κυριολεξία για την απώλεια εκατομμυρίων ζωών», αφήνοντας άναυδους όσους πολίτες εναντιώθηκαν στην εμβολιαστική προπαγάνδα και υστερία των φαρμακευτικών εταιριών.

Με τον νόμο 5067/2023 (ΦΕΚ/Α/189/20-11-2023) εισάγεται στην εθνική έννομη τάξη η θέσπιση μέτρων εσωτερικού δικαίου με σκοπό αφενός μεν την πλήρη και αποτελεσματική εφαρμογή του κανονισμού (Ε.Ε.) 2021/784 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίουκαι του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2021 σχετικά με την πρόληψη της διάδοσης υλικού τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο και αφετέρου την αντιμετώπιση της παράνομης χρήσης των υπηρεσιών φιλοξενίας για τη διακίνηση ειδήσεων και πληροφοριών ανάλογου περιεχομένου στο διαδίκτυο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της ευρωπαϊκής εσωτερικής αγοράς.

Οι θιασώτες του νόμου υποστηρίζουν ότι το διαδίκτυο βρίθει οπτικοακουστικού υλικού, ειδήσεων, μηνυμάτων και πληροφοριών «τρομοκρατικού περιεχομένου» και ως εκ τούτου επιβάλλεται η νομοθετική αντιμετώπιση κάθε ύποπτης παραβατικής συμπεριφοράς.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: