Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Έξωση στα … Πετράλωνα 74χρονης μητέρας και του ανάπηρου γιου της με τα ΜΑΤ!

 

Έξωση στα … Πετράλωνα 74χρονης μητέρας και του ανάπηρου γιου της με τα ΜΑΤ!

700.000 χιλιάδες Έλληνικές οικογένειες κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους

Έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να πετάνε φτωχές οικογένειες στον δρόμο όχι από βίλες και πολυτελείς κατοικίες μεγαλόσχημων που χρωστάνε εκατοντάδες χιλιάδες έως και εκατομμύρια ευρώ, αλλά από φτωχές περιοχές όπως τα Πετράλωνα! Που είναι αλήθεια τα κανάλια και οι κάμερές τους τώρα που συμβαίνουν όλα αυτά; Έχουν εισπράξει πολλά εκατομμύρια για την σιωπή τους και έτσι σταμάτησαν να λένε λέξη.

Τα funds πετάνε εδώ και πολλούς μήνες έξω από τα σπίτια τους ανάπηρους που δεν έχουν να πληρώσουν αφήνοντάς τους κυριολεκτικά στο δρόμο.

Τελευταίο δείγμα της πολιτικής της ΝΔ το να πετάξουν στον δρόμο μία 74χρονη και τον 58χρονο γιο της. Προς υποστήριξή τους έσπευσαν κάτοικοι της περιοχής και γι’ αυτό έστησαν μέχρι και οδοφράγματα με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Για τον λόγο αυτό επιστρατεύτηκαν άνδρες των ΜΑΤ όπου έσπευσαν στο σημείο και βοήθησαν στην … έξωση.

Οι αστυνομικοί έβγαλαν τους ανθρώπους από το σπίτι τους και έβαλαν τα πράγματά τους σε ένα βαν, με την οικογένεια να προλαβαίνει να μαζέψει μόνο μερικές σακούλες από τα υπάρχοντά της.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την κυβέρνηση για τον «στρατό» που επιστράτευσε με σκοπό να διώξει ανήμπορους ανθρώπους από το σπίτι τους.

Φυσικά, όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της απόφασης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου με την οποία έδωσε το “πράσινο φως” στα funds να διενεργούν δικαστικές πράξεις και να προβαίνουν σε πλειστηριασμούς, οδηγώντας 700.000 χιλιάδες Έλληνες δανειολήπτες σε απόγνωση.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: