Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Scott Wilk: “Φύγετε από τις ΗΠΑ για να σώσετε τα παιδιά σας”

 

Γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Scott Wilk: “Φύγετε από τις ΗΠΑ για να σώσετε τα παιδιά σας”

Σύμφωνα με νόμο που προωθούν οι δημοκρατικοί στην Καλιφόρνια, όποιοι γονείς δεν αναγνωρίζουν την αλλαγή και επιλογή άλλου φύλου από τα παιδιά τους θα χάνουν την επιμέλειά τους και θα τα παίρνουν ιδρύματα!!!! Απέναντι σε αυτήν την κτηνώδη και ανήθικη μεθόδευση αντέδρασε ένας ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής.

O γερουσιαστής της California των Ρεπουμπλικάνων Scott Wilk, προέτρεψε τους γονείς να «φύγουν» από την πολιτεία αν «αγαπούν τα παιδιά τους», πριν να είναι πολύ αργά ως απάντηση στο νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλου.

Εάν οι γονείς αρνηθούν να επιβεβαιώσουν το προτιμώμενο φύλο του παιδιού τους, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών και να χάσουν την επιμέλειά τους!

Η νέα τροπολογία θα μπορεί να τιμωρεί τους γονείς που αρνούνται να «επιβεβαιώσουν» την ταυτότητα του φύλου του παιδιού.“Στο παρελθόν, όταν είχαμε αυτές τις συζητήσεις και είδα να ατροφούν τα γονικά δικαιώματα, ενθάρρυνα τους ανθρώπους να συνεχίσουν να παλεύουν. Άλλαξα γνώμη σε αυτό“, είπε ο Wilk.

“Αν αγαπάτε τα παιδιά σας, πρέπει να φύγετε από την Καλιφόρνια. Πρέπει να φύγετε.” Ο Wilk πρόσθεσε ότι ο ίδιος σχεδιάζει να μην μείνει στην πολιτεία μόλις αποχωρήσει από το νομοθετικό σώμα.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: