Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Μία απάντηση για τις εκλογές από έναν φυλακισμένο Χρυσαυγίτη!

 

“Τα κεφάλια του Γένους και του Κράτους.

Ο βουλευτής κι ο δάσκαλος. Τα πιάσαν

όλα τα πόστα! Νους, καρδιά, δικά τους …

Νά το ρουσφέτι νά κι η ελληνικούρα,

τ’ άρματά τους. Με κείνα μάς χαλάσαν.

Η σκέψη, νούλα. Η Τέχνη, πατσαβούρα.

Ο ψευτοαττικιστής κι ο ψηφοφόρος.”

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Πριν χρόνους εκατό και πλέον ο εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς, ο δεύτερος εθνικός μας ποιητής, μετά τον Διονύσιο Σολωμό, ο οποίος πέθανε δυστυχής χωρίς να δει καν την καθολική από το Έθνος αποδοχή του έργου του, έγραφε για τις αιτίες της παρακμής του νέου Ελληνισμού. Έγραφε για την νούλα σκέψη των κενόδοξων ψευτοδιανοούμενων για το ποιοι μας χαλάσαν για τον βουλευτή και επίκαιρο λόγω των εκλογών που έρχονται και για τον ψηφοφόρο. Γιατί δεν φταίει μόνο αυτός που εκλέγεται πρώτος λίγες ημέρες μετά από μία εθνική καταστροφή για την οποία ήταν πολιτικά υπεύθυνος όπως ο Κώστας Καραμανλής στις Σέρρες, φταίει και ο ψηφοφόρος. Περί των εκλογών ο λόγος λοιπόν.

Για αυτούς που απορούν για το 40% του Μητσοτάκη: 46,88% είχε πάρει ο Σημίτης έξι μήνες μετά τα Ίμια …

Όσοι πιστεύουν ότι ο Ελληνικός λαός ψηφίζει με κριτήρια Ιδεολογικά ή πολιτικά ή έστω και χαρακτήρος, κάνουν μεγάλο λάθος! Και δεν είναι μόνον ο ελληνικός λαός έτσι είναι όλοι οι λαοί, έτσι είναι ο κοινοβουλευτισμός …

Σε πολλούς κύκλους έκανε εντύπωση το γεγονός ότι μετά από τέσσερα χρόνια εξουσίας με πολλά προβλήματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε πάνω από 40%. Πράγματι αυτά τα τέσσερα χρόνια συνέβησαν πολλά… Μέτρα αλλοπρόσαλλα για τον κορονοϊό, που έπληξαν βάναυσα τις ατομικές ελευθερίες και τελικά δεν υπήρξε ο Μητσοτάκης με τον Τσιόδρα οι σωτήρες του ελληνικού λαού, αφού δεκάδες χιλιάδες υπήρξαν οι νεκροί και είχαμε έναν από τους μεγαλύτερους σε θνησιμότητα αριθμούς στην Ευρώπη. Όσοι ζούσαν ευχαριστούσαν είτε τον Θεό είτε τον Μητσοτάκη που ήταν ζωντανοί και όσοι πέθαιναν οι περισσότεροι ήταν ετοιμοθάνατοι άλλοι από καρκίνο, άλλοι από καρδιά και άλλοι λόγω χαμηλού ανοσοποιητικού. Μία γενική παρατήρηση για Σημίτη και Μητσοτάκη η οποία αφορά και τους δύο και είναι και η απάντηση στο γιατί ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τόσους ανθρώπους του συστήματος Σημίτη στο επιτελείο και στην κυβέρνησή του. Έχουν κάτι κοινό είναι άχρωμοι, άοσμοι και άγευστοι. Από τους πολιτικούς τύπου Καραμανλή Κωνσταντίνου και Ανδρέα Παπανδρέου, οι οποίοι ήσαν ή εμφανιζόντουσαν σαν χαρισματικοί ηγέτες περάσαμε στους μέτριους, στους λογιστές, στους νοικοκύρηδες δήθεν και κατά τούτο ακίνδυνους οι οποίοι εμπνέουν σιγουριά…

Απόρησαν πολλοί πως ο Μητσοτάκης πήρε 40% μετά το φιάσκο που εγκλωβίστηκαν από τα χιόνια μέσα στο κέντρο της Αθήνας χιλιάδες πολίτες, μετά το ολοκαύτωμα στην Βόρεια Εύβοια και τέλος πολλή πρόσφατα από την τραγωδία στα Τέμπη! Δεν έπρεπε να απορούνε. Αυτός είναι ο λαός, αυτή είναι η Ελλάδα… Τους πρώτους μήνες του 1996 ο Κώστας Σημίτης με τα Ίμια, κατά την διάρκεια των οποίων ο Πάγκαλος, που σήμερα όλοι υμνολογούν λόγω θανάτου, είχε πει ότι την Σημαία την πήρε ο αέρας, τους πρώτους αυτούς μήνες λοιπόν, που ο Σημίτης ευχαριστούσε τους Αμερικάνους, όλοι τον έλεγαν προδότη και δεν τολμούσαν υπουργοί του ΠΑΣΟΚ να εμφανιστούν πουθενά. Λίγους μόνο μήνες μετά ο Σημίτης τον Σεπτέμβριο στις εκλογές πήρε 46,88% και εξέλεξε 170 βουλευτές και ο λαός έγραψε την Πατρίδα και το Έθνος στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Το ζήσαμε και εμείς αυτό τον Ιουλίου του 2019. Γονατισμένοι από τα μνημόνια οι Έλληνες και πολλοί βολεμένοι από τα επιδόματα του ΣΥΡΙΖΑ μας γύρισαν την πλάτη και με την βοήθεια των βρόμικων μηχανισμών κράτους και παρακράτους μας άφησαν εκτός βουλής για 3.000 ψήφους, προκειμένου να γίνει ευκολότερο το έργο τους και να μας βάλουν φυλακή. Μαζί με αυτούς και κάποια αχάριστα καθάρματα που έπαιξαν τον βρόμικο ρόλο τους και κάποιοι που για χάρη τους δώσαμε την ψυχή μας και διακινδυνεύσαμε και οι οποίοι στήθηκαν στην ουρά μήπως τους πετάξει κανένα κόκαλο η Νέα Δημοκρατία.   

Όλες τις απαντήσεις, λοιπόν, σε κάθε απορία τις δίνει το παρελθόν.

Γιατί δεν λένε λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εντύπωση μας κάνει ότι κάποιοι απέκτησαν ψηφοφόρους χωρίς να έχουν συμμετάσχει ποτέ σε εκλογές και εξαφανίστηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία από το 2009 μέχρι σήμερα έλαβε μέρος τρεις φορές σε Ευρωεκλογές και έξι φορές σε εθνικές εκλογές! Το ξεχνάνε όμως, δήθεν δεν το ξέρουν, υποκρίνονται ότι τους διαφεύγει!

Δεν θέλουν ούτε καν να αναφέρουν το όνομα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί; Απαντά σε αυτό στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” η Νίκη Λυμπεράκη της γνωστής οικογενείας του MEGA γράφοντας τα παρακάτω:

“Δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα. Κάθε προβολή ακόμη κι αν γίνεται με προφανές κίνητρο να αναδειχθή ο ανορθολογισμός, μόνο διαφήμιση κάνει σε εκείνους που πολιτεύονται με σημαία τον ανορθολογισμό.”

Ιδού λοιπόν ο λόγος για τον οποίο δεν λένε λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο λόγος γιατί προβάλλουν κάποιους που θέλουν να γίνουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν καταλαβαίνουν ότι πάντοτε το original είναι διαφορετικό από κάθε είδος replica;

Αυτουργοί αυτής της βρόμικης πολεμικής εναντίον μας οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα μεγάλα ΜΜΕ της διαφθοράς που κατασκεύσαν σκιάχτρα για να κτυπήσουν το αληθινό εθνικιστικό Κίνημα.

Ο Εθνικισμός εκτός νόμου

Με νόμο που ψηφίστηκε στην Βουλή δεν έχω το δικαίωμα, ως γνωστόν να έχω την οποιαδήποτε διοικητική θέση στο κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έτσι τα όσα αναφέρω αποτελούν αυστηρά προσωπική άποψη και μόνον.

Με αφορμή τις εκλογές, οι οποίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουνίου προσυπογράφω το δελτίο τύπου του Κινήματός μας και πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν ένας συνειδητός Έλληνας πατριώτης να ψηφίσει το οποιοδήποτε κόμμα του “δημοκρατικού τόξου” είτε της αριστεράς, είτε της φιλελεύθερης ψευτοδεξιάς. Δεν επιτρέπουμε, όμως σε κάποιους “πατριώτες”, που βγήκαν σαν λαγοί από καπέλο ταχυδαχτυλουργού, να μας πουλάνε εθνικοφροσύνη δήθεν για την ενότητα και την σωτηρία της Ελλάδος όταν δέκα χρόνια που διωκόμαστε από το αντεθνικό Σύστημα όχι μόνον δεν τους έχουμε δει δίπλα μας, αλλά έστησαν και πανηγύρι όταν μας φόρεσαν τις χειροπέδες. Πολλοί μάλιστα από αυτούς τους βλάκες ίδρυσαν κόμματα αμέσως μετά την αποτυχία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γιατί πίστευαν ότι ήλθε η ώρα τους. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας πουλάει “πατριωτισμό” γιατί εμείς οι χρυσαυγίτες την Πίστη μας στην Πατρίδα και στο Έθνος την πληρώσαμε και την πληρώνουμε ακόμα ακριβά. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μία Ιστορία και θα μείνει στην Ιστορία. Κατόρθωσε να μπει στη Βουλή τέσσερις φορές και στο Ευρωκοινοβούλιο δύο και ήταν το τρίτο κόμμα της Βουλής για πέντε χρόνια! Και όταν έκανε όλα αυτά αυτοί που σήμερα επιχειρούν με θράσος να μας πουλήσουν “πατριωτισμό” γλείφανε τα κόμματα της εξουσίας.

Απαγόρευσαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να συμμετέχει στις εκλογές, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Η Πίστη στις καρδιές μας παραμένει δυνατή και η Σημαία της Ιδέας θα είναι πάντοτε ψηλά.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: