Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Η πρώτη δήλωση του αρχηγού των Σπαρτιατών: Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο επικεφαλής του κόμματος «Σπαρτιάτες», Βασίλης Στίγκας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Ηλία Κασιδιάρη για την είσοδο της παράταξής του στην Βουλή!

«Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν όλα τα ιδεώδη του ελληνισμού και τις αξίες. Έρχονται για να ενώσουν. Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη για την σημαντική βοήθεια που μας έδωσε» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο προέδρου του κόμματος Σπαρτιάτες Βασίλης Στίγκας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κύριου Στίγκα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη του ελληνισμού που λείπουν από την χώρα μας. Ερχόμαστε να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο του. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη μας σε όλη την Ελλάδα για να φτάσουμε εδώ και να μπουν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή με ένα σχετικά καλό ποσοστό. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Ηλία Κασιδιάρη για την βοήθεια που μας έδωσε. Ήταν το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Θα φέρουμε ένα νέο ήθος στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ήμασταν ένα δίκτυο κοινωνικής δράσης που βοηθούσε τους συμπατριωτες που είχαν πρόβλημα στα χρόνια του μνημονίου. Θα είμαστε δίπλα στον Έλληνα, τον αδικημένο».



https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: