Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Σημεία των καιρών: ο Αμερικής Ελπιδοφόρος ύψωσε σημαία των «ΛΟΑΤΚΙ» σε ελληνορθόδοξο ναό!

 


Σημεία των καιρών: ο Αμερικής Ελπιδοφόρος ύψωσε σημαία των «ΛΟΑΤΚΙ» σε ελληνορθόδοξο ναό! 

Πολλοί νομίζουν ότι σ’ αυτή τη σάπια κοινωνία που ζούμε, «τα’ χουμε δει όλα». Αμ, δε! Έχουν ακόμα πολλά να δούνε τα μάτια μας!

Προ ολίγων ημερών, λοιπόν, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος τέλεσε Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Βαρθολομαίου, στο Μανχάταν των ΗΠΑ. Ωστόσο, υπήρξε μια… ιδιαιτερότητα στην συγκεκριμένη λειτουργία: στον ναό είχε αναρτηθεί μια σημαία των λεγόμενων… «ΛΟΑΤΚΙ»!!!

Σύμφωνα με το αμερικανικό έντυπο helleniscope.com, που δημοσιοποίησε την είδηση, οι πιστοί που συμμετείχαν στον Εσπερινό ήσαν ελάχιστοι, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος απεικονίζεται «με ένα κουρασμένο, σκοτεινό και θλιμμένο πρόσωπο».

Η κακή διάθεση του Αρχιεπισκόπου, σύμφωνα πάντα με το helleniscope.com, οφείλεται στο γεγονός ότι ένας από τους χορωδούς έστειλε email σε όλους τους υπόλοιπους, με το μήνυμα ότι «δεν θα έρθει στον εσπερινό λόγω της γκέι σημαίας και των αηδιαστικών γεγονότων που προωθούσε αυτή η εκκλησία, στην οποία αναρτήθηκε σημαία των ομοφυλόφιλων γύρω από τον Τίμιο Σταυρό».

Για τον ίδιο λόγο, ήταν πολύ μικρή και η παρουσία των Ορθοδόξων ομογενών μας.

Θυμίζουμε, πως πέρυσι ο «ανοιχτόμυαλος» Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, βάπτισε σε εκκλησία τα παιδιά «gay» ζευγαριού Ελληνοαμερικανών στην Αθήνα!

Και μη χειρότερα να λέμε. Αλλά ποια μπορεί να είναι τα χειρότερα;

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: