Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Η τραγωδία της Πύλου και ο Δημητράς

 

Η τραγωδία της Πύλου και ο Δημητράς

Σε άμεση σχέση είναι η δίωξη του υβριστή και μηνυτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συναγωνιστή Μιχαλολιάκου, Δημητρά, γιου υπουργού της 21ης Απριλίου και επαγγελματία αντιρατσιστή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κι εμπλοκή σε παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Όπως προκύπτει από επίσημα στοιχεία, τουλάχιστον 100 ΜΚΟ δραστηριοποιούνται δήθεν με την προστασία των λαθρομεταναστών και για 30 έως 40 από αυτές υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων και συγκεκριμένα κακουργημάτων με υπεξαίρεση τεράστιων χρηματικών ποσών. 

Το όνομα του Παναγιώτη Δημητρά και η εμπλοκή του στο κύκλωμα των ΜΚΟ και των λαθρομεταναστών είναι γνωστό από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η εισαγγελία της Κω παρέπεμψε συνεργάτη του καθώς και τον ίδιο για συγκρότηση εγκληματικής οργανώσεως. Και όμως αυτός ο άνθρωπος είναι ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! 

Η τραγωδία της Πύλου με τις εκατοντάδες των νεκρών έχει ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ και αυτοί είναι όσοι στήνουν τις ΜΚΟ, που σωστά τις είπανε Μπίζνες Καλά Οργανωμένες, κι ένας απ’ αυτούς είναι ο Δημητράς, ο κατήγορος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: