Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Τα “Νέα” για κείμενο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου!

 


Τα “Νέα” για κείμενο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου 

Θυμήθηκε η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” ότι γράφω κείμενα. Και σε άρθρο για τις προσεχείς εκλογές και για το τι θα ψηφίσουν οι λεγόμενοι “ακροδεξιοί”, έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Κ. Σλαβενίτης τα παρακάτω:

“Στις διαδικτυακές ομάδες που πρόσκεινται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κυριαρχούν τα καλέσματα για αποχή όσο δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Μάλιστα από τις αρχές Μαΐου κυκλοφορεί κείμενο του Νίκου Μιχαλολιάκου με τίτλο “Πρώτη φορά στην ζωή μου ψήφισα το 1994 σε ηλικία 37 ετών γιατί υπήρχε ένα ψηφοδέλτιο, που έγραφε πάνω του ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”.

Δεν λέει μόνο αυτά βεβαίως, αλλά ο δημοσιογράφος σκόπιμα παραλείπει να αναφέρει ότι τονίζω ότι δεν είμαι έμπορος ψήφων κι ότι καλώ τους Έλληνες πατριώτες να ψηφίσουν ό,τι θέλουν εκτός από τα κόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου” και βεβαίως σε καμία περίπτωση κόμματα της αριστεράς, της οποίας η ηγεσία προέβη τον 20ο αιώνα σε εθνικές προδοσίες από την Μικρασιατική εκστρατεία μέχρι το ζήτημα της Μακεδονίας, που την ήθελε ανεξάρτητη προς χάριν του Στάλιν. 

Μου κάνει όμως εντύπωση η αναφορά ότι υπάρχουν διαδικτυακές ομάδες, που πρόσκεινται στην Χρυσή Αυγή όπως γράφει… Μα πως συμβαίνει αυτό, αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως λένε, έχει εξαφανιστεί, έχει διαλυθεί και δεν υπάρχει; 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: