Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Μεγάλο ψέμα η γέννηση του ανθρώπου στην Αφρική

Μεγάλο ψέμα η γέννηση του ανθρώπου στην Αφρική 

Στους διεθνείς επιστημονικούς κύκλους έχει επικρατήσει η θεωρία κάποιων ανθρωπολόγων σε διατεταγμένη υπηρεσία ότι ο άνθρωπος γεννήθηκε στην Αφρική και ότι από εκεί πέρασε στον υπόλοιπο κόσμο! Αναφερόμαστε στο homo sapiens που είναι και ο πρόγονος του σημερινού ανθρώπου. Αυτό μάλιστα λέγουν ότι συνέβη περίπου 100π.Χ. όπου πέρασαν στην Ασία και από εκεί στην Ευρώπη.

Πρόσφατες ανακαλύψεις στην Ελλάδα αποδεικνύουν ότι η θεωρία της εξόδου από την Αφρική είναι ένα μεγάλο ψέμα με πολιτική σκοπιμότητα. Στα ορυχεία της Μεγαλόπολης μηχανήματα της ΔΕΗ έφεραν στο φως ενδείξεις ανθρώπινης παρουσίας στην Ελλάδα ηλικίας 700.000 ετών και συγκεκριμένα λίθινα εργαλεία μαζί με οστά ιπποποτάμου, ρινόκερου και ελέφαντα! Αυθαίρετα υποθέτουν οι ανθρωπολόγοι που εξέτασαν τα εργαλεία ότι δεν ανήκουν στο homo sapiens αλλά σε άλλο είδος ανθρώπου, που είναι ο κοινός πρόγονος του homo sapiens και των Νεάντερταλ. Αυτό χωρίς καμία απόδειξη γιατί δεν μπορούν να ξεφύγουν από το ότι γεννήθηκε ο ανθρώπινος πολιτισμός στην Αφρική. Θέλουν οπωσδήποτε να καταρρίψουν με ψέματα την θεωρία, που είναι και η πραγματικότητα, ότι  ο πολιτισμός είναι δημιούργημα του λευκού ανθρώπου και πιο συγκεκριμένα των Ελλήνων. 

Στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στην θέση Μαραθούσα 2, η οποία χρονολογείται στα 450.000 χρόνια π.Χ., βρέθηκαν οστά ιπποποτάμου με ίχνη κοπής από εργαλεία, ενώ στη θέση Χωρέμη οκτώ μέτρα κάτω από την επιφάνεια βρέθηκαν εργαλεία του 280.000 π.Χ. και θραύσματα οστών τα οποία έχουν υποστεί ανθρώπινη επεξεργασία. Κατά τα άλλα όλα ξεκίνησαν από την Αφρική θέλουν να κάνουν όλο τον κόσμο να πιστεύει γιατί έτσι τους διατάσσει η παγκοσμιοποίηση που θέλει να μην υπάρχουν φυλές, αλλά ένα ανθρώπινο ανακάτεμα χωρίς καμία εθνική ταυτότητα.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: