Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Βιολογικός πόλεμος ο Covid-19

 

Βιολογικός πόλεμος ο  Covid-19

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν οι «ασθενείς μηδέν» του Covid-19 

Το είπαν εξ αρχής και μάλιστα παρουσίασαν και ένα βίντεο με δηλώσεις Ιταλού επιστήμονα του 2015, ο οποίος έλεγε ότι στην Κίνα έχει κατασκευαστεί σε εργαστήριο ένας ιός ο οποίος εάν διαφύγει θα προκαλέσει προβλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο και έτσι έγινε! Δεν είναι τυχαίο ότι το εργαστήριο της Γουχάν είχε χρηματοδότηση από παράγοντες των ΗΠΑ και τον Μπίλ Γκέιτς, όπως επίσης και ότι ένα μήνα πριν γίνει γνωστή η ύπαρξη του  Covid-19, ο ρωσσικός στρατός έκανε γυμνάσια βιολογικού πολέμου στα σύνορα με την Κίνα.

Από το εργαστήριο της Γουχάν ξεκίνησε ο Covid-19 που οδήγησε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και lockdown. 

Το σενάριο του Α.Φάουτσι, ο οποίος αποκαλούσε πριν από λίγους μήνες ως «φαντασία» και «συνωμοσιολογία» ήταν η αλήθεια για τον Covid-19.

Έναν ιό που επιβεβαιώνεται και με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ξεκίνησε από το εργαστήριο της Γουχάν και από πειράματα που γίνονταν εκεί. Έναν ιό που οδήγησε σε ακραία lockdown, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, επιδείνωση της υγείας των πολιτών και κατάρρευση οικονομιών.

Συγκεκριμένα, τρεις επιστήμονες, που έκαναν μελέτες για νέους κορωνοϊούς στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που μολύνθηκαν από την Covid-19, σύμφωνα με έρευνα των δημοσιογράφων Michael Shellenberger και Matt Taibbi που δημοσιεύθηκε στο ενημερωτικό δελτίο Public του Substack.

Οι «ασθενείς μηδέν», δηλαδή αυτοί που μολύνθηκαν πρώτοι από τον ιό SARS-CoV-2, σύμφωνα με τη New York Post είναι οι Μπεν Χου, Πινγκ Γιου και Γιαν Ζου.

Αποτέλεσμα του σατανικού αυτού σχεδίου ήταν η αρχή για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης και η αλλαγή της παγκόσμιας οικονομίας. Δεν πέτυχαν πολλά ή μάλλον δεν πέτυχαν όσα θα ήθελαν κι έτσι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε δεύτερη βιολογική επίθεση εναντίον της ανθρωπότητος με κάποιον νέο ιό, που οι υπάλληλοί τους μας λένε ότι θα είναι πολύ φονικός, αλλά δεν ξέρουν ποιος είναι!!! 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: