Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Βούτσης σε ειδική αποστολή για τους ψήφους των μουσουλμάνων της Ροδόπης

 

Βούτσης σε ειδική αποστολή για τους ψήφους των μουσουλμάνων της Ροδόπης

Ο μόνος νομός στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε κεφάλι ήταν η Ροδόπη και αυτό με παρέμβαση του Τουρκικού Προξενείου, το οποίο στήριξε τον Φερχάτ, ο οποίος εξελέγη και βουλευτής. Οι πρώτες καταγγελίες ήλθαν από τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής, που κατήγγειλαν ότι ο Φερχάτ ανήκει στο κόμμα των “Γκρίζων Λύκων” του Μπαχτσελί. Για τους “συντρόφους” του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτεροι και προτιμότεροι οι Τούρκοι φασίστες “Γκρίζοι λύκοι”, από τους Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που τους θέλουν στην φυλακή.

Εν όψη των εκλογών της 25ης Ιουνίου αποστέλλεται σε ειδική αποστολή ο Νίκος Βούτσης στην Ροδόπη για να λύσει το θέμα των ψήφων των μουσουλμάνων του Τουρκικού Προξενείου.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του. Θυμίζουμε ότι σαν πρόεδρος της Βουλής επί ΣΥΡΙΖΑ, τιμώρησε τον Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο με πειθαρχική ποινή και πρόστιμο γιατί είπε μέσα στην Βουλή ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές δεν επιτρέπεται να λένε ότι έχουν μητέρα πατρίδα την Τουρκία και ο Βούτσης είχε απαντήσει ότι έχουν δικαίωμα να λένε ότι έχουν μητέρα πατρίδα την Τουρκία… Ιδού ο λόγος λοιπόν, που αποστέλλεται σε ειδική αποστολή στην Ροδόπη, αφού έχει δώσει εξετάσεις για τα διεθνιστικά του πιστεύω.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: