Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Γιατί είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε

 

Ο καιρός δεν ξέρεις ποτέ τι φέρνει. Όλα αυτά που θεωρούνταν αυτονόητα μέχρι πριν από λίγα χρόνια, όπως η μπέσα, η αξιοπρέπεια, το φιλότιμο, η τιμή και ο πατριωτισμός των Ελλήνων θέλουν τώρα να μας πείσουν ότι είναι ξεπερασμένα. Ενώ προβάλλουν τον εκφυλισμό, την αναρχία και την ευθυνοφοβία ως κάτι το αυτονόητο.

Βλέποντας κανείς το σόου που στήθηκε γύρω από την πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής, θα είδε πως μπορούν τα εντεταλμένα μέσα ενημέρωσης καθώς και οι κομματικοί σωλήνες που βρίσκονται μέσα σε σωματεία, συλλόγους και μπαφιάρικες συλλογικότητες να επηρεάσουν ακόμα και την ίδια την δικαιοσύνη. Είδαμε το δικαστικό σύστημα να τραμπουκίζεται. Κόμματα, δημοτικά συμβούλια, εργατικοί σύλλογοι, ακόμα και εκπαιδευτικοί συνασπίστηκαν για να πιέσουν την δικαιοσύνη να γύρει την πλάστιγγα προς την πλευρά που επιθυμούσαν, μην αφήνοντας την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. Κι όταν είδαν πως δεν μπορούν να κάμψουν το ηθικό μας, άρχισαν να απειλούν τα μέλη και τους φίλους του κινήματός μας λέγοντας πως μπορεί η ηγεσία μας να βρίσκεται στην φυλακή αλλά οι χιλιάδες ψηφοφόροι μας, αποτελούν επίσης πρόβλημα. Είναι τιμή μας να αποτελούμε πρόβλημα στα σχέδιά τους. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στον εθνικιστή και στον ζητω-πατριώτη. Όταν φύγουν οι πολλοί, οι κάμερες κλείσουν και τα φώτα σβήσουν, εμείς παραμένουμε στο πόστο μας και δεν παραδίδουμε τα οχυρά μας. ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ! Δεν μας ενδιαφέρει το εύκολο ή το εφήμερο.

Είμαστε εδώ επειδή αυτό μας υπαγορεύει η συνείδησή μας! Συμμετέχουμε συνειδητά στον αγώνα για να χτίσουμε μια καλύτερη πατρίδα και ένα καλύτερο μέλλον για τους επόμενους. Άνθρωποι που πιστεύουν στο χρήμα και την εφήμερη ηδονή, δεν μπορούν να καταλάβουν τι εστί καθήκον. Πόσο μάλλον το καθήκον απέναντι στους αγέννητους και τους νεκρούς! Την πίστη μας σε μια Ιδέα, σε ένα Έθνος και έναν Αρχηγό! Οι ιδέες δεν φυλακίζονται και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει κάτι που έχει έρθει η ώρα να εκπληρωθεί! Η τελική νίκη μας είναι θέμα χρόνου. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Ψηλά το κεφάλι! Ψηλά οι σημαίες! Ζήτω η Νίκη!

Ελισσάβετ Μ.

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: