Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Γελάει ο κόσμος μαζί τους! Ο Μπακογιάννης παραίτησε την Αλεξία Έβερτ για ένα σχόλιο για το ΚΚΕ στο Facebook!

 

Ένα σχόλιο σε ανάρτηση στο facebook ήταν η αιτία να ζητήσει ο Μπακογιάννης την παραίτηση της αντιδημάρχου Αθηναίων Αλεξίας Έβερτ, η οποία αποδοκιμάζοντας χαρακτήρισε τους διαδηλωτές «κατσαρίδες και τρωκτικά»

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και κόρη του πρώην Δημάρχου Αθηναίων αλλά και αρχηγού της ΝΔ, σε μία ανάρτηση της αρθρογράφου Πέπης Ραγκούση για την πορεία του ΚΚΕ την 17η Νοεμβρίου «πόσταρε» το σχόλιο «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι!».

Ο Σοφιανός του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας διαμαρτυρήθηκε όπως άλλωστε τόσα χρόνια έχει συνηθίσει το κόμμα του να κάνει και έβαλε ανακοίνσωη: «Μετά από αυτές τις άθλιες δηλώσεις είναι αυτονόητο το αίτημα των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ για άμεση παραίτηση της συγκεκριμένης Αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων».

Άμεσα ο υποστηριζόμενος (τουλάχιστον προεκλογικά και κρατείστε το αυτό) από την ΝΔ δήμαρχος Αθηναίων Μπακογιάννης ζήτησε την παραίτηση της Αλεξίας Έβερτ η οποία εκτός από την θέση της αντιδημάρχου παραιτήθηκε και από δημοτική σύμβουλος.

Είναι να τα βάζεις με το κόμμα του λαού τέτοιες εποχές ειδικά όταν η ΝΔ ψάχνει την εξ αριστερών καλή μαρτυρία;

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: