Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Η ΠΙΣΤΙΣ ΝΙΚΑ

 

Συναγωνιστές, ευρισκόμεθα εν μέσω σκοτεινών καιρών. Το σχέδιο των ουμανιστών-εξουσιαστών περί παγκοσμιοποιήσεως –κορνιοτοποιήσεως των Λευκών Εθνών, κατακρημνίσεως της θρησκείας και αντικαταστάσεως της δια μίας ανθρωποκεντρικής επιστημονικής »πίστεως», εμπνεύσεως εκ αυτής όπου προσπάθησαν να δημιουργήσουν στη γαλλική επανάσταση, οι ανενδοίαστοι σαδιστές ζουγκλοκανίβαλοι σφαγείς,  (αναγωγή πόρνων σε θεότητες π.χ.: <<θεά επιστήμη>>, <<θεά λογική>>)-  προχωρεί ολοταχώς τε δει εν Ελλάδι.

Με την πρόθυμη, αμέριστη, μεγίστη, ευλαβική παροχή των ρυπαρών υπηρεσιών της, η κυβέρνησις της γνωστής οικογενείας, σε ρόλο  οδαλίσκης εξετέλεσε τη διαταγή περί φυλακίσεως των συναγωνιστών μας, εκπορευόμενη εκ των προαναφερομένων ουμανιστών – εξουσιαστών –με κέντρο τους τη Νέα Υόρκη.

Παραλλήλως δε, εξεγυμνώθη πλήρως το Ελληνόφωνο εξουσιαστικό σύστημα και οι μηχανισμοί του, όπου υποτίθεται εν μέσω πανδημίας και φονικού καταταραγμού -παρομοίου αυτού του εκ της Ισπανικής Γρίπης του 1918- απαγόρευσε κάθε δημοσία συνάθροισις, όμως δεν απαγόρευσε τη συνάθροιση πάνω των δέκα χιλιάδων κοινωνικών εκζεμάτων! Αληθών κατακαθιών της κομμουνιστικής χαβούζας, απογόνων δολοφόνων και βιαστών: ανηλίκων αγοριών και κοριτσιών, γερόντων και γριών, παιδομαζοχτών, ανθρωπίνων εκδορέων, άξιων ανταγωνιστών των χειρότερων <<τεράτων της Aποκαλύψεως>>. Τέρατα με όνομα και επώνυμο -Χαρίλαος Φλωράκης- όπου ορισμένα ελέω Ελληνικής (κατά επίφασιν) κυβερνήσεως, εκηδεύθηκαν και υπό δημοσίας δαπάνης δια <<Τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στο λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος>>!

Την ίδια χρονική στιγμή όμως απαγόρευσε λόγω <<υγειονομικής ασφάλειας>> μέχρι και το μνημόσυνο των λιονταρόψυχων συναγωνιστών μας Γεωργίου και Εμμανουήλ, φτάνοντας μέχρι και του έσχατου σημείου εξευτελισμού και ανανδρίας, του σημείου να ρίψουν καρκινογόνα χημικά καταστολής στο οικογενειακό μνημόσυνο του Γεωργίου, χτυπώντας μάλιστα και τη θεία του Γεωργίου.

Εν μέσω όλων αυτών των τραγικότατων καταστάσεων όπου διαβιούμε, μονάχα η Πίστις μας απομένει. Η Πίστις στην αιωνία Ιδέα όπου εκφράστηκε – εκφράζεται αληθώς δια μέσω του Λαϊκού Συνδέσμου.

Του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή με το τιμημένο Ερυθρό Λάβαρο της Πίστεως, νωπό εκ του Αίματος των λιονταρόψυχων Παλικαριών Συναγωνιστών μας Γεωργίου και Εμμανουήλ. Και του <<παρά ολίγον>> μάρτυρος, εξίσου παλικαριού και Έλληνος, Αλεξάνδρου Γέροντα.

Και εν κατακλείδι ας μην ξεχνάμε και τους στίχους του μεγίστου Εθνικιστού Ποιητού μας, Ιωάννου Πολέμη: <<Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευτεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι, της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει>>.  Ναι Συναγωνιστές, δια μέσω του σκοτεινότερου ερέβους, θα ανατέλλει ο λαμπερός αστήρ της αυγής. Της Χρυσής Αυγής!

Μάξιμος Ιωαννίδης

https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: