Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Σύνορα “σουρωτήρι” από την κυβέρνηση των “εθνικοφρόνων”

 

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η εισβολή λαθρομεταναστών (και) μέσω του ποταμού Έβρου καθημερινά στη χώρα μας, παρά την ύπουλη και ένοχη σιωπή των ..καλά μπουκωμένων με κρατικό χρήμα ΜΜΕ των μεγαλοκαρχαριών!

Όπως μας πληροφορούν τοπικά μέσα, πριν λίγες μέρες στο χωριό Ορμένιο της περιοχής Τριγώνου, πέντε λαθρομετανάστες μπήκαν σε αποθήκη σπιτικού που είναι κλειστό αφού οι ιδιοκτήτες τους δεν μένουν στο χωριό και έβαλαν φωτιά για να ζεσταθούν.

Έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους που ενημέρωσαν την αστυνομία, όταν άρχισαν τις… βόλτες στο κέντρο του χωριού και τελικά οι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν. Βέβαια για τον κόσμο όχι μόνο του Ορμενίου αλλά και των άλλων χωριών της περιοχής, αυτή η εικόνα δεν ήταν πρωτόγνωρη φυσικά, αφού καθημερινά βλέπουν λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν, όπως αναφέρουν τοπικές πηγές.

Άλλοι λαθρομετανάστες, κατάφεραν και έφτασαν μέχρι την Καβάλα με τρακτέρ που έκλεψαν από την Ροδόπη, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί! Το φοβερό είναι, ότι εν μέσω lockdown και απαγόρευσης της κυκλοφορίας (που προφανώς ισχύουν μόνο για τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες..) έφτασαν με το τρακτέρ ως το κέντρο της πόλης!

Το περιστατικό όπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα, συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής,όταν το τρακτέρ έγινε αντιληπτό από αστυνομικούς και λιμενικούς οι οποίοι περιπολούσαν εκείνη την ώρα.Ο οδηγός, αν και μη συμμορφούμενος με τα αστυνομικά σήματα, συνελήφθη εν τέλει όπου και διαπιστώθηκε ότι στο αγροτικό όχημα επέβαιναν τέσσερις λαθρομετανάστες Αφγανικής καταγωγής.

Αυτά είναι τα “κλειστά” σύνορα του Έβρου που ξεδιάντροπα προπαγανδίζουν τα έμμισθα φερέφωνα της χούντας Μητσοτάκη! Ευχαριστημένοι “εθνικοπατριώτες” ;

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: