Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Η εθνική ύπαρξη ενάντια σε μεθοδεύσεις

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κάτω βουλή της Πολωνίας ψήφισε υπέρ της πρότασης του Πρωθυπουργού για βέτο σχετικά με τον μακροπρόθεσμο δημοσιονομικό σχεδιασμό της ΕΕ για το διάστημα 2021-2027 και συντάχθηκε με την πατριωτική στάση της Ουγγαρίας.

Ο εν λόγω σχεδιασμός, που περιλαμβάνει και τα 750 δις του ταμείου ανάκαμψης, θέλει να περάσει ρύθμιση υπέρ του «κράτους δικαίου», ενός παραπλανητικού όρου που θα επιτρέπει την μαζική μετανάστευση και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Το γεγονός πως η ΕΕ θέλει να αυτοκτονήσει δημογραφικά και φυλετικά δε μας κάνει εντύπωση. Από την άλλη κακές γλώσσες λένε (που δεν τολμάμε να τις πιστέψουμε!!) πως υπήρξε παρέμβαση του μέγα φιλάνθρωπου Σόρος (του ανθρώπου που δήλωσε πως μπροστά στο κέρδος δεν συγχωρούνται συναισθηματισμοί, αυτού ντε που εκμεταλλεύτηκε την ίδια του τη φυλή στο Β’ ΠΠ όπως λένε άλλες κακές γλώσσες) ο οποίος με μεθοδεύσεις προσπαθεί να βγάλει άκυρο το βέτο των δύο χωρών. (Αν είναι δυνατό, ψέμα θα είναι δε μπορεί!!)

Αυτό που μας κάνει ακόμα αφελώς εντύπωση είναι γιατί δεν ασκούν τέτοιο βέτο και οι εν Ελλάδι κυβερνώντες και γιατί συνεχίζουν (σύμφωνα με δημοσκοπήσεις) να τους στηρίζουν, κεντροδεξιούς και αριστερούς σχεδόν το 90% των ψηφοφόρων. Ίσως γιατί δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους και τα στενά ατομικά οικονομικά συμφέροντα τους.

Χρέος των πραγματικών Ηγετών των κρατών-Εθνών όμως είναι η διασφάλιση της Εθνικής και φυλετικής τους υπόστασης και συνέχειας και όχι να αλληθωρίζουν προς ολέθριες υπαγορεύσεις μιας εμμονικής πολιτικής ορθότητας την οποία εκμεταλλεύονται οι εμπνευστές της ώστε να κάνουν business, εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο και τις ιδιαιτερότητες κάποιων ατόμων προς όφελος της βιομηχανίας κέρδους.

Η στάση της Πολωνίας και της Ουγγαρίας, δύο χωρών που υπέφεραν τα πάνδεινα για μισό αιώνα ελέω της κομμουνιστικής «απελευθέρωσης» της μισής Ευρώπης, δείχνει πως η συμμετοχή στον αντιδημοκρατικό υπερ-οργανισμό που ονομάζεται ΕΕ δεν αποτελεί άλλοθι για αντεθνικές πολιτικές.

Η Ελλάδα δυστυχώς έχει ως διαχειριστές άτομα υποταγμένα, που δέχονται τα πάντα από την ΕΕ δογματικά και με τάσεις ραγιαδισμού και αναρωτιόμαστε γιατί!! και μέχρι πότε;

Ο ψιθυριστής

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: