Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Καταγγελίες για το θάνατο του Μαραντόντα: Νέα στοιχεία

 

Ο θάνατος του Μαραντόνα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη εκδοχή, τοποθετείται στις 12 το πρωί της Τετάρτη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι μαρτυρίες των νοσηλευτών του «Ντιεγκίτο», την ώρα που ο δικηγόρος του ζητάει έρευνα καταγγέλλοντας ιατρική αμέλεια.

Όλος ο πλανήτης έχει συγκλονιστεί με τον θάνατο του «θεού» του ποδοσφαίρου, ωστόσο οι καταγγελίες του Ματίας Μόρλα, δικηγόρου και στενού φίλου του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει ανοίξει θέμα σχετικά με τη στιγμή όπου ο «Ντιεγκίτο» έφυγε από τη ζωή.

Ο Μόρλα είχε κάνει λόγο για «εγκληματική ηλιθιότητα», λόγω της καθυστέρησης του ασθενοφόρου, ενώ είχε αφήσει αιχμές και για τους νοσηλευτές που φρόντιζαν τον Μαραντόνα.

Ο θάνατος του Μαραντόνα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη εκδοχή, τοποθετείται στις 12 το πρωί της Τετάρτης, με τον Τζόνι Εσπόσιτο (σ.σ. ανιψιό του Μαραντόνα) να δηλώνει πως είδε για τελευταία φορά τον θείο του τις Τρίτη το βράδυ, περίπου στις 11.

Δικαστικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι ο Ρικάρντο, ο νοσηλευτής που φρόντιζε τον Μαραντόνα έως τις 6:30 π.μ. της Τετάρτης, ανέφερε πως ο Ντιέγκο ζούσε, κάτι που ανέφερε σε δηλώσεις της στην Clarion και η νοσηλεύτρια που έπιασε βάρδια το πρωί της Τετάρτης.

Η Gisela, η νοσηλεύτρια που θα πρόσεχε τον Μαραντόνα έως τις 12, τόνισε ότι στο σπίτι εκτός από την ίδια και τον ανιψιό του «Ντιεγκίτο», βρισκόταν ένας ακόμη υπάλληλος και ένας μάγειρας, ενώ στις 11:30 έφτασε και ο ψυχολόγος του Αργεντινού θρύλου.

Οι προσπάθειες να ξυπνήσουν τον Μαραντόνα ήταν άκαρπες, όπως δήλωσε η νοσηλεύτρια, και στη συνέχεια κλήθηκε το ασθενοφόρο, όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

https://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: