Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Κράτος – μπάχαλο! Ανεξέλεγκτοι οι λαθρομετανάστες στην “καλά φυλασσόμενη” Θράκη

 

Το lockdown μπορεί να απαγορεύει την κυκλοφορία στους Έλληνες,μπορεί αυτοί να χρειάζεται να δικαιολογήσουν την παρουσία τους εκτός σπιτιού με έγγραφα ή SMS, αλλά οι λαθρομετανάστες… σουλατσάρουν ανενόχλητοι σε όλο τον Έβρο.

Σε 2 βίντεο που αναρτήθηκαν στο YouTube, ένα από το χωριό Μεγάλο Δέρειο και ένα από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, οι λαθρομετανάστες κατά ομάδες κινούνται στον δρόμο και η αστυνομία παραμένει άφαντη.

Στο βίντεο από το Μεγάλο Δέρειο, μια ομάδα άνω των 10 ατόμων κινείται μέσα στο χωριό. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν σε τοπικές ιστοσελίδες ότι άλλες 10 ομάδες τουλάχιστον, δηλαδή πάνω από 50 λαθρομετανάστες, πέρασαν αυτές τις ώρες από το χωριό τους.

Στο δεύτερο βίντεο από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, αλλοδαποί επίσης κινούνται στους άδειους από αυτοκίνητα και πολίτες δρόμους της πόλης, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τηρούν τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Μια κατάσταση καθημερινή πια στην Θράκη, που έχει αποσιωπηθεί πλήρως από τα αργυρώνητα ΜΜΕ που πουλάνε το παραμύθι του “σωτήρα” Μητσοτάκη αλλά και των “κλειστών συνόρων” στον Έβρο!

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: