Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Επιστολή Συναγωνιστή Α. Ματθαιόπουλου μέσα από τις φυλακές προς το Εθνικιστικό Κίνημα της Πολωνίας

 

Ο ιδρυτής και επικεφαλής του Εθνικιστικού Κινήματος «Εθνική Αναγέννηση Πολωνίας»(NOP) Adam Gmurczyk επικοινώνησε με φυλακισμένους Συναγωνιστές προκειμένου να εκφράσει την αλληλεγγύη των Πολωνών Εθνικιστών προς τους πολιτικούς κρατούμενους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ακολουθεί η απάντηση του Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του NOP [https://www.nacjonalista.pl/2020/11/09/zloty-swit-list-do-polskich-przyjaciol-z-nop/] :

Συναγωνιστές,

μετά από 5,5 περίπου χρόνια η περίφημη δίκη της Χρυσής Αυγής έφτασε στο τέλος της.

Μία δίκη στην οποία σύρθηκε η ηγεσία του Κινήματος με την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία καταδικάστηκε με κριτήριο όχι τις πράξεις, αλλά τις Ιδέες.

Λένε ότι στις δημοκρατίες το φρόνημα είναι ελεύθερο και δε διώκεται. Στην πραγματικότητα όμως η εθνική ιδέα βρίσκεται υπό διωγμό και κάθε απόπειρα αντίστασης στην ατζέντα της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων αντιμετωπίζεται με φίμωση, καταστολή και διώξεις.

Ποιο όμως ήταν το έγκλημα της Χρυσής Αυγής για το οποίο καταδικάστηκε και μάλιστα με πολυετείς καθείρξεις; Ήταν η αντίσταση απέναντι στη φτωχοποίηση της χώρας, στην υποχωρητικότητα στα εθνικά μας θέματα, στην φαυλοκρατία των κυβερνήσεων, στην απάθεια και στην αποχαύνωση ενός ολόκληρου λαού.

Ήταν ο ανένδοτος αγώνας του Αρχηγού της, που δεν έσκυψε το κεφάλι και που δεν συμβιβάστηκε με το καθεστώς που θέλει τα πολιτικά κόμματα ελεγχόμενα και τους πολιτικούς αρχηγούς χειραγωγημένους. Ποτέ δεν μας συγχωρέθηκε το γεγονός ότι δεν αφομοιωθήκαμε, και με μία δίκη της οποίας η κατάληξη αποδεικνύει τις μεθοδεύσεις και τα πραγματικά κίνητρα του καθεστώτος, Αθώοι άνθρωποι βρίσκονται σε ομηρία πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Θα ήταν σπατάλη χώρου να παρατεθούν τα επιχειρήματα που αποδεικνύουν την αθωότητα μας. Όλα αυτά συζητήθηκαν και αναλύθηκαν στις δικαστικές αίθουσες και η απάντηση ήταν πάντα η ίδια : ''μα είστε φασίστες''.

Φασισμός, λοιπόν, για την εξουσία -πολιτική ή δικαστική- η αγάπη για την Πατρίδα, πρόοδος και ανθρωπισμός η υποτέλεια, η εθνική ταπείνωση, η λαθρομετανάστευση και η αλλοίωση του πληθυσμού, πρόοδος και τα big brother και τα κατάλοιπα της υποκουλτούρας που εκθειάζουν την παρακμή και τον μηδενισμό.

Όπως είχα δηλώσει κατά την προφυλάκιση μου το 2014, έτσι και σήμερα, 6 χρόνια μετά, επαναλαμβάνω ότι μοναδικό μου ''έγκλημα'' είναι η συμμετοχή μου στον πάντοτε νόμιμο πολιτικό αγώνα του Εθνικιστικού Κινήματος, για τον απλούστατο λόγο ότι είμαι Εθνικιστής και έτσι επιλέγω να παραμένω, παρά τις όποιες συνθήκες.

Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που να καταργούνται οι εξουσίες και να καταστρατηγούνται οι νόμοι, δικαιώνει την επιλογή μου και αποτελεί την μεγαλύτερη διάκριση στην πολυετή ενασχόληση μου με το Κίνημα, διάκριση που προκαλεί υπερηφάνεια την οποία καμία φυλακή, κανένας δικαστής και κανένας νόμος δεν μπορεί να λυγίσει.

Ματθαιόπουλος Αρτέμης

-Φυλακές Μαλανδρίνου-

27/10/2020

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: