Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Ιδού γιατί ακυρώθηκε προγραμματισμένη εκπομπή στον ALPHA για τον κορωνοϊό με τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο!

 

Ως γνωστόν, είχε προγραμματιστεί στο βαρδινογιανοκάναλο Alpha προβολή της εκπομπής «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ, με κεντρικό θέμα τις θεωρίες αμφισβήτησης για τον κοροϊδοϊό και τους αρνητές της μάσκας. Καλεσμένοι στην εκπομπή θα ήταν γιατροί, οι οποίοι αρνούνται τη φονικότητα του ιού και επώνυμα πρόσωπα που θεωρούν πως πίσω από την πανδημία υπάρχουν άλλα σχέδια.

Μεταξύ αυτών και ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος έκανε μια εμπεριστατωμένη έρευνα για τον κοροϊδοϊό, στην οποία κατέληγε στο συμπέρασμα πως οι σκοτεινές δυνάμεις προωθούν σχέδια καταπάτησης των ελευθεριών μας, με πρόσχημα τον ιό. Από την άλλη πλευρά, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας, θα καλείτο να αντικρούσει ένα προς ένα τα επιχειρήματα αυτά. Φαίνεται όμως πως ο –μισάνθρωπος!- καθηγητής δεν αντέκρουσε πειστικά τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς, οπότε κρίθηκε –με όρους… υγειονομικής ορθότητας!- ασύμφορη η προβολή της!

Τελικά, η προβολή της εκπομπής –που είχε ήδη μαγνητοσκοπηθεί- ακυρώθηκε, προφανώς κατόπιν προειδοποιητικού τηλεφωνήματος του δικτάτορα Μητσοτάκη προς το «μεγάλο αφεντικό» του καναλιού, τον Βαρδινογιάννη. Καθότι, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο «πληρών τοις μετρητοίς» -φυσικά από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων!- έχει πάντα δίκιο!

(ΥΓ): Ζήτω η… δημοκρατία, που –εκτός των άλλων- μας εξασφαλίζει και την… ελεύθερη έκφραση!

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: