Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Δημοσκόπηση Zougla.gr: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ποσοστά που προσεγγίζουν το διψήφιο!

Δημοσκόπηση Zougla.gr: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ποσοστά που προσεγγίζουν το διψήφιο!
Άλλη μία δημοσκόπηση έρχεται να επιβεβαιώσει τα τελευταία ευρήματα που δείχνουν την Χρυσή Αυγή στο κατώφλι του 10% και να προκαλέσει πονοκέφαλο στους καθεστωτικούς, οι οποίοι μηχανεύονται τρόπους για την ανάσχεση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Έτσι, μετά τις δημοσκοπήσεις της "Vox pop Analysis" για το Documento και της Metron Analysis για την εφημερίδα «Το Βήμα», που δίνανε 9,2% και 9,1% στην Χρυσή Αυγή αντίστοιχα, έρχεται η διαδικτυακή δημοσκόπηση του zougla.gr να δείξει την Χρυσή Αυγή και πάλι ξεκάθαρα τρίτη, με ποσοστό 9,7%, που με την πρέπουσα αναγωγή επί των εγκύρων φτάνει και ξεπερνάει αναντίρρητα το 10%.
Στα επιπλέον ευρήματα της έρευνας είναι ότι το κόμμα εξουσίας που φυλλοροεί προς την Χρυσή Αυγή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που από την μία εξηγεί την λύσσα των συριζαίων προς την Χρυσή Αυγή, που εκφράζεται μέχρι και σε παρουσίες υπουργών στο δικαστήριο για να πιέσουν την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά και την λύσσα των νεοδημοκρατών που αντιλαμβάνονται πως ο Σύριζα πρέπει πάση θυσία να στηριχθεί ως μέρος του δικομματισμού που ονειρεύονται.
Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση της zougla δίνει πρώτο κόμμα τη ΝΔ 27,8%, έναντι 21% του Σύριζα, ενώ η Χρυσή Αυγή έρχεται ξεκάθαρα τρίτη με 9,7%. Από κει και κάτω έχουμε το ΚΚΕ με 9% (ποσοστό εξωπραγματικό που αναπόφευκτα θα συμπιεστεί στο γνωστό 4%) και ο φερετζές του κλεφτοΠαΣοΚ, το ΚΙΝΑΛ, με 5,4%. Αυτά θα είναι και τα κόμματα που θα συγκροτήσουν την πεντακομματική επόμενη βουλή.
Όσον αφορά τις συσπειρώσεις, που προείπαμε, ένα ποσοστό 6,8% των πρώην ψηφοφόρων του Σύριζα μετακινείται προς την Χρυσή Αυγή, δείγμα ότι οι αγνοί αντιμνημονιακοί πατριώτες που ψήφισαν Σύριζα για να φύγει η Νέα Δημοκρατία, αντιλαμβάνονται το λάθος τους και πλαισιώνουν την μοναδική πατριωτική πολιτική δύναμη που μάχεται για την ελευθερία αυτού του τόπου, την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: