Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Σύσσωμο το «δημοκρατικό τόξο» απέρριψε την αίτηση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής - Χειροκρότημα από τη ΝΔ στο ΚΚ€

Σύσσωμο το «δημοκρατικό τόξο» απέρριψε την αίτηση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής - Χειροκρότημα από τη ΝΔ στο ΚΚ€
Νέα πρόταση αντισυνταγματικότητας, αυτή τη φορά για το πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, κατέθεσε η Χρυσή Αυγή.
Την προηγούμενη φορά, θυμίζουμε, η πρόταση είχε απορριφθεί από όλους τους «δημοκράτες», ενώ ο Δένδιας που είχε πρωτοστατήσει στις ύβρεις εναντίον της Χρυσής Αυγής κατέληξε να αποθεώνεται από τους βουλευτές της ανθελληνικής κυβερνήσεως.
Η νέα πρόταση της Χρυσής Αυγής και πάλι απορρίφθηκε από όλους τους «δημοκράτες» του κοινοβουλίου, με τον «χορό» αυτή την φορά να τον σέρνει ο Παφίλης του ΚΚ€, το οποίο και αποχώρησε από την διαδικασία.
Ο Παφίλης, λοιπόν, είπε ότι δεν συζητά μία πρόταση αντισυνταγματικότητας από την Χρυσή Αυγή. Προφανώς το… σύνταγμα του Στάλιν του είναι προσφιλέστερο από το Σύνταγμα των Ελλήνων και έτσι αποφασίζει βάσει αυτού.
Σημασία, όμως, δεν έχει το τι λένε τα σταλινικά απολιθώματα που έχουν καταστεί ο γραφικός περίγελος μιας ολόκληρης κοινωνίας. Σημασία έχει ότι το παραλήρημα του Παφίλη χειροκροτήθηκε από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα του Δένδια, ο οποίος, πιο προσεκτικός αυτή τη φορά μην τον ραίνουν με ροδοπέταλα οι συριζαίοι, είπε ότι συντάσσεται πλήρως με την πρόταση του ΚΚ€.
Κάπως έτσι, με τον εκ νέου εναγκαλισμό της ΝΔ με την αριστερά, προχωράει άλλο ένα βήμα για την προδοσία της Μακεδονίας μας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: